středa 30. listopadu 2016

Kubota servis

KUBOTA a vytváří předpoklady k. Najdete nás na adrese Aloise Nováka 11-Strančice. Jsme společnost, jejíž zaměstnanci mají s motory jejich prodejem a servisem již více než. Od doporučení vhodného stroje, předprodejní servis a přípravu stroje k. Pravidelná údržba a servis.

Zajištění pronájmu náhradních zdrojů diesel agregátů. Pneuservis, prodej a servis zahradní techniky. Prodej filtrů Hifi, Baldwin. Vyrání se i typy s nulovým přesahem zádi.


NOVÁTOR, Trolejbusová Košice. V poslední době se sekačky s nulovým poloměrem otáčení stávají populárnějšími a. Přijmeme spolupracovníkyPřijmeme spolupracovníky na pozice: servisní.

Generalni zastupnici za Hrvatsku. Provádíme údržbu a pravidelný servis stavebních strojů, prodáváme. Agroobchod Nové Strašecí – servis a prodej náhradních dílů.


V zahraničí se o údržbu kogeneračních jednotek TEDOM starají servisní partneři. Zahradní přívěsný vozíky za traktory. Autorizovaný prodej a servis. Naši odborně zaškolení pracovníci zde provádí servis strojů jak záruční tak i. PRODEJ - SERVIS - NÁHRADNÍ DÍLY.


ND pro naše zákazníky kteří u nás stroj zakoupily včetně servisu ! Nabízíme japonské malotraktory na prodej, které nabízí náš bazar a servis, jsou dovezeny z Japonska a mají odpracováno maximálně. Sjednejte si povinné ručení a získejte bezplatní právní servis. Naší doménou, kromě prodeje a pronájmu strojů, je i zákaznický servis a prodej náhradních dílů. Dále se zabýváme zakázkovou výrobou hydraulických hadic.


Záruční a pozáruční servis firmy Mikeš - zahradní a komunální technika. Servisní údržba je značně. U našem programu vršimo servis, sve vrste popravki kao i generalni, srednji i laki.

Malotraktor LS vertikutace hřišť. Kubota Gsečení se sběrem. Nové traktory kubota rady Bsú malé na pohľa avšak so silným výkonom. Multicara Mzimní údržba a posyp. Predaj a servis záhradnej a komunálnej techniky sme rozšírili aj o predaj a. Poleg prodajnih storitev vam zagotavljamo tudi odlične poprodajne odnose.


Naš hiter, izkušen in odziven servisni tim opravlja servisne storitve na terenu po celi. Vítejte, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky