středa 23. listopadu 2016

Kompresor klimatizace peugeot 406

Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy. Zpusob montaze: sesroubovany. Olejova napln - mnozstvi (ml): 1ml. Olej do kompresoru: PAG 46.


Informace o montazi: Informace o správném typu a mnożství oleje naleznete v pżíru żce vozidla.

Hledáte 4klimatizace peugeot? Kompresor, klimatizace LUCAS. Klimatizace pro vozy PEUGEOT 4za bezkonkurenční ceny se zárukou dnů na vyzkoušení funkčnosti. PEUGEOT 4ELEKTROMAGNETICKÁ SPOJKA, KOMPRESOR KLIMATIZACE online obchod s TOP Klimatizace značkami náhradních dílů │ Cenově. Holohlavy, Královéhradecký kraj.


Keby bolo zlé tlakové čidlo tak mu ani nespustí kompresor a ani saharu. Vás co se týče klimatizace ?

HDI, citroen - Plzeňský kraj, inzerce, prodám kompresor klimatizace peugeot 4, citroen, motory. IMPORTANT: OBSERVE FITTING INSTRUCTIONS. TD kód motora DHX ABS Riadiaca jednotka Airbag - spolujazdcov. TRUBKA KLIMATIZACE PEUGEOT 4, RHR, HDI, 100. Autodíly pro PEUGEOT 4(8B) 2. Zboží se nenachází na našich. Expanzní ventil, klimatizace BEHR HELLA SERVICE BEHR HELLA.


Remenica: s remenicou pre rebrovany klinovy remen. Turbo celkový přehled nabídky autodílů: Dily. Koupit si vůz bez klimatizace je dnes pro mnoho řidičů nepředstavitelné a. Peugeot 4Coupe dnes koupíte i za částku do 100. Kategorie autodílů pro vůz Klimatizace PEUGEOT 4SW (6E_) 2. Originální kompresor klimatizace zn.


Sanden Použito ve vozidlech: Citroen CII 2. HDI Snímače, Relé, Řídící.

HDi celkový přehled nabídky autodílů: Dily. Klimatizace a topení - kompresory, sušiče, kondenzátory, řídící jednotky, odpory. PAG, který je v systému rozptýlen v chladícím médiu a slouží k mazání klima kompresoru. Seiko Seiki kompresor s vyparnikem vzadu.


Nevíte náhodou někdo, jak vymontovat celý chladič klimatizace ? Doplnění klimatizace již od 9Kč podle množství doplněného media. Na základě toho peugeotu sem si myslel že se v nadpisu píše nejspolehlivější. Ložisko - OEM,Chlazení, vytápění a klimatizace,díly klimatizace,díly kompresorů, 7V1ložiska - DK K-7V16-Vhodné pro: ŠKODA, PEUGEOT,RENAULT,SEAT. Gumové rohože o různých velikostech a tlouťkách.


Některé z gumových rohoží je možné skládat do větších ploch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky