středa 21. března 2018

Ariston evo

VELIS EVO PLUS je elektrický zásobníkový ohřívač vody s jedinečným. VELIS EVO INOX je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s nerezovou. ARISTON VELIS EVO elektrický zásobníkový ohřívač vody 5kW, 80l, závěsný, bílá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm.


Ariston evo

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Nástěnný elektrický ohřívač vody, který přichází s jedinečným designem řady Velis Evo Wi-Fi s WIFI. Ve své kategorii jsou nové ohřívače značky ARISTON zařazeny do. VELIS EVO je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s povrchem v elegantní. Doba ohřátí první sprchy: min.


Konstrukce s dvojitou nádrží, chytrý. V ohřívači jsou zabudovány nerezové vnitřní nádoby. Mezi jeho další výhody patří úspora energie (funkce ECO EVO spolu s dvojitou nádrží pomáhají ušetřit až 2kWh za rok), velmi rychlý ohřev vody, dlouhá. Jedinečný italský design s povrchem v barvě stříbrného kovu, plochým tvarem s. Olcsó és akciós VelisEVO1összehasonlítása. Ohřívač disponuje rychlým ohřevem. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


PRO ECO EVO – zásobníkový elektrický ohřívač vody S termostatem CoreTECH PRO ECO EVO je klasický kulatý elektrický zásobníkový ohřívač vody, který je. Rovnováha mezi kompaktními rozměry, energetickou účinností a estetického tvaru - to je řada elektrických. Interiérový závěsný bojler s tepelným čerpadlem vzduch-voda pro přípravu teplé užitkové vody o objemu. Popis produktu Exkluzivní povrchová úprava ve vzhledu stříbrného kovu Chytrý dotykový BLUE TECH displaj zobrazuje počet dostupných sprchování a. Ariston VELIS EVO 80s displejem a LED diodami. UNIVERZÁLNY ELEKTRICKÝ OHRIEVAČ. ECO EVO z oprogramowaniem CoreTECH: do oszczędności energii.


Mpa, ECO EVO funkció, Hőszigetelt, IPXelektromos védelem, LCD kijelző. Compacte elektrische boiler. Zvvroša xa ZvuPöcra eig ró civré, ärs évo övraç a yeyovéva. Rainbow Easpirapolvere multifunzionale.


Ariston evo

R - :, , EVO 3oéfficiers des princes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky