pondělí 19. března 2018

Protherm ray 21k

Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Výrobní číslo kotle je vyznačeno na štítku, který je připevněn na spodním krytu elektrického kotle. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Ray 21K závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. Kotel RAY 21K má výkonový rozsah - kW, Ray 21K je určen jen. W energetická třída D palivo: elektrická energie hmotnost: kg.


Popis: Závěsné provedení, postupné spínání výkonu, možnost omezení max. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. Nová řada závěsných elektrokotlů RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je prakticky bezobslužný a témět bezhlučný. W, energetická třída vysoce účinné čerpadlo ErP ready Celý popis.


Rozsah nastavení teploty OV, - 85. Mám problém s nastavení doběhu čerpadla. Kotel mám zapojen bez pokojového termostatu, bez jiné regulace, jen potřebuji aby držel. Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Kotle RAY jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a. Dodací doba: do dnů v e-shopu.


Bernold mají již let spokojené zákazníky. PROTHERM Panther Condens KKO. W - Ray - závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody - plynulá. Protherm Kotel elektrický RAY 21K ErP 2. Zeptejte se na tento produkt.


Závěsný elektrokotel kotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé. Zásobník postaven pod kotlem (B60ZD) nebo zavěšen vedle kotle (B60ZB). Vezi ce oferte ti-am pregatit ♢ Posibilitate de Plata in Rate. Modulare continuă a puterii.


Regulare ecvitermică (la conectarea senzorului exterior). Livrare prompta in toata tara. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. RAY K elektrokotel, výkon - kW.

Protherm ray 21k

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky