pátek 30. března 2018

Kontrola klimatizace akce

Slevy, akce a akční nabídky Plnění klimatizace. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Slevomat - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz.


Právě nemáme žádné aktuální slevy v této kategorii. Prohlédněte si jiné zajímavé nabídky.

Automaticky upozorňovat na podobné slevy e-mailem? Plnění auto klimatizací, čištění a dezinfekce. Máme pro Vás nyní akci na plnění autoklimatizace.


Kam se hrabe peklo na auto bez klimatizace ! U pekelníků je proti vašemu vozu pěkná kosa. Cestu autem lze v horkém letním počasí zvládnout jen s dobře. Asi jsem špatně pochopil akci, ale při servisu klimatizace mi byla vyměněna kompletně náplň.

Malá prohlídka– Desinfekce klimatizační jednotky. Služba zahrnuje: kontrola a vyčištění kondenzátoru. Prověření účinnosti klimatizace, recyklace a plnění chladiva, test těsnosti systému, dezinfekce výparníku a výměna pylového filtru. Kč za plnění a čištění klimatizace, vakuování i doplnění oleje v původní hodnotě 9Kč! Svěží vzduch na cestách a….


Přehled aktuálních slev z kategorie Čištění a plnění klimatizace. Kompletní vyčištění a naplnění klimatizace. Vašemu plechovému miláčkovi naplníme, vyčistíme, vydezinfikujeme a zjistíme netěsnost chladiče a trubek. Pokud budete mít o akci zájem, můžete využít ON-Line objednání termínu. S diagnostikou závad na vašem vozu Vám rádi pomůžeme v. Kontrola a servis klimatizace. Pravidelná kontrola klimatizace se provádí před a po skončení letní sezóny, připojením na servisní přístroj (plničku klimatizací ), kde automaticky dojde postupně. Specializovaný servis autoklimatizace.


PRO LETOŠNÍ SEZONU SERVISU AUTOKLIMATIZACÍ JSME PRO VÁS. D geometrie za cenu 49-Kč pro akci pneuservis a díly podvozku!

Servis klimatizací vozidel, jejich opravy, čištění a plnění je dlouholetou specializací. Klimatizace jsou dnes již běžnou součástí moderních vozidel, ale ze strany jejich. KONTROLA KLIMATIZACE včetně doplnění náplně – SLEVA na náplň. Profesionální péče o Váš automobil v Auto moto centru Jandovský!


Luxusní preventivní opatření pro. K plnění klimatizace desinfekce ozón makerem. Nechte si před létem zkontrolovat klimatizaci za zvýhodněnou cenu. Přijeďte si zkontrolovat stav Vaší klimatizace v autě.


Nabízíme kompletní kontrolu a vyčištění klimatizace již od 6Kč s DPH. Zanedbaná údržba klimatizace způsobuje zápach, mlžení skel a podporuje. Vyčištění klimatizace nebo dezinfekce kabiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky