úterý 27. března 2018

Servis simson

Jelikož se pořád opakují jedny a ty samé dotazy co a jak,připravili jsme si pro Vás stručnou. Sem jsem se díval, je tam v jižních Čechách - nic ! Spíš bych chtěl někoho po dobré zkušenosti, kdo dělá malé motorky. Odstranit z hledání kategorii Servisy motocyklů a skútrů. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Aleš Třešňák, CAR SERVIS, spol.


Profesionální servis motocyklů, skútrů a čtyřkolek všech značek.

Predam set stojanov na motorku, predny zadny. Su ako nove, bez znamky pouzivania. Vhodne na udrzbu, cistenie rafov, polep rafov, cistenie retaze pripadne. Zaměřujeme se především na servis a renovaci motocyklů, ve které máme. KORÁDO, PIONÝR, STADION, SIMSON, MZ, ETZ Více informací o nás a naši práci. E-shop,přilby,doplňky, výbrusy válců, opravy klikovek, výplety kol. V tuto chvíli není tento termín přiřazen k žádnému obsahu.


Predaj náhradných dielov - JAWA, ČZ, MZ, SIMSON, BABETTA, PIONIER.

Generálne opravy motocyklov, kľukových mechanizmov. Ověřené informace o firmách z oboru Motoservisy - servis, opravy motocyklů v okrese. GO motoru - výbrusy válců - lakování - pískování - výplety kol - servis.


Prodej nových a použitých dílů. Autorizovaný prodejce zajišťující zároveň záruční i pozáruční servis. Z počátku jsme jako výhradní smluvní dovozci zastupovali značku SIMSON v. Predaj a servis skútrov, motoriek, predaj náhradných dielov a príslušenstva. Na opavené motory dáváme měsíců záruku v případě, že montáž opraveného motoru provede servis, jsou správně zajeté a mají správný olej. Ponúkame na predaj veľké množstvo. Je zde návod k obsluze, katalog náhradních dílů a taktéž i. Auto-Moto Kadlec provádí opravy a běžný servis motocyklů, automobilů, přípravu a. Zajišťujeme kompletní servis značek jawa,čz, simson,MZ,skůtry,čínské moto,ATV,minibike.


GO klikových hřídelí a výbrusy. CMS, SHARK, servis motocyklov. Nabízíme široký sortiment ND, příslušenství, motodoplňků. Opravy a servis moto skútrů.


Simson ČZ Aprilia KTM Čínské moto.

Výprodej dílů na čínské moto, jawa a simson. Sleduj na instagramu : Pitbike_story_cz. Nářadí a servisní sady SIMSON. Tato pneumatika je vyráběna společností.


Centrála Plzeň provádí servis a čištění klimatizací, čištění interiérů, mokrou i suchou cestou, testování tlumičů, vin foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky