úterý 20. března 2018

Hygrostat

Podle nastavené hodnoty vlhkosti přístroj sepne nebo vypne ovládaný výstup. Mini elektronický hygrostat. Přístroj vypíná nebo zapíná spotřebiče podle nastavené vlhkosti.


Tento hygrostat je především určen pro spínání topení, ventilace. Tento jednoduchý termo- hygrostat lze využít všude kde je třeba hlídat relativní vlhkost a teplotu. Ideální pro použití v plaveckých bazénech, zimních zahradách.

Nastavitelný rozsah relativní vlhkosti až RH Hystereze vlhkost. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Elektromechanický hygrostat MFR 0s přepínacím kontaktem se používá pro regulaci topných a chladících zařízení, ventilátorů nebo signalizačních zařízení. Elektronický termo- hygrostat je určen pro regulaci teploty a relativní vlhkosti nezávisle na sobě. Termo- hygrostat má připojený externí senzor s délkou kabelu 1. Elektronický hygrostat snímá relativní vlhkost v uzavřeném zařízení s elektrickými či elektronickými komponentami a zapíná topné těleso při nastavené hodnotě.


MHJdigitální hygrostat, MHJdigitální regulovaný hygrostat pro odsávání, MHCdigitální časový hygrostat, MTHkombinovaný digitální regulovaný hygrostat. MHJ digitální hygrostat časový (zvlhčování nebo odvlhčování) Tento digitální hygrostat je především určený pro vypínání nebo zapínání spotřebiče podle.

Přitom je ventilátor vypnut na cca hodiny. Externí zásuvkový hygrostat a humidistat umožní perfektní kontrolu nad vlhkostí vzduchu. Připojte jej do zásuvky spolu se přístrojem upravujícím vlhkost vzduchu. Spotřebič spíná podle nastavené hodnoty vlhkosti. Provozní napětí, V - 2V.


Při jejím překročení dojde k jeho sepnutí, které zároveň sepne kontakt na odtahovém. Mechanický hygrostat KFR0má pevně nastavenu hodnotu na nebo. Tím se zjednoduší výběr a montáž hygrostatu. Hygrostat měří kontinuálně relativní vzdušnou vlhkost v prostoru. Při výběru je důležité vědět. HYGROSTATY slouží pro spínání nebo regulaci spotřebičů v závislosti na vlhkosti vzduchu. A device that maintains a. A hygrostat is a device used for regulating the relative humidity of an enclosed space.


Digitální regulovaný termostat a hygrostat pro odsávání - V nabízené řadě najdete termostaty a hygrostaty vyvinuté společností jak pro domácnost, tak i průmysl. Máte doma jednodušší model zvlhčovače, který se nedokáže sám vypnout, pokud je již vlhkost vzduchu dostečná? Pořiďte si k němu hygrostat.


Ventilátory Ventilátory do potrubí Komponenty VZT rozvodů Vzduchovody Montážní příslušenství Ventilátory. Generovaný, orientační výčet dalších tvarů tohoto slova.

Typically used to control enclosure heaters. LED display of power on and status. Popis: Zásuvkový hygrostat se jednoduše zapojí mezi. Skříně jsou vyrobeny z plastu.


The MFR 0is designed to control the relative air humidity inside of enclosures. When connected to an enclosure heater.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky