čtvrtek 29. března 2018

Topítko

Vybírejte si Akvarijní topítka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Máte vybrané filtry: od Méně než 2Kč. Topení do akvária, neboli akvarijní topítko volíme dle objemu akvária a to přibližně až 1W na litr akvarijní vody v závislosti na počtu °C o které potřebujeme. Výkonné topítko s nastavitelnou teplotou.


Vhodné pro akvária o objemu do l. Nový design akvarijních topítek nově pod značkou MARINA.

Nakupování chovatelských potřeb je u nás zážitek! Navštivte jednu z našich mnoha prodejen nebo nakupte na e-shopu! Regulovatelné celoponorné topítko s minimálním ponorem 13cm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Teplotu nastav podle teploměru a tím spodním kolečkem si pak můžeš topítko zkalibrovat tak, že ho natočíš do pozice dle aktuální teploty v. Pořídil jsem si nové topítko Tetratec, na něm nastavil stupňů a po nějaké době se mi v akváriu zvedla teplota na C. Plně vodotěsné, plně ponorné.


Zapnutí topení termostatem je.

Jednoduše stačí topítko napojit na hadici vnějšího filtru, bezpečně utáhnout bezpečnostní matky a nastavit požadovanou teplotu pomocí otočného regulátoru. Tento ohřívač je určen pro použití výhradně v interiéru. Zkontrolujte, zda se elektrické napětí v elektrické síti shoduje se štítkem na výrobku. Akvarijní topení s termostatem Eco-Therm je vhodné do sladkovodních i mořských akvárií.


Skleněné pouzdro je odolné proti nárazu. Vytápění akvárií 2- 3litrů. Externí topítko pro instalaci na hadici externího filtru mm. Nastavení teploty na stupnici 18. Parametry: Příkon: W Objem akvária. Eheim topítko JÄGER 75W je jedno z nejmodernějších tepelných zařízeních s nejlepší dostupnou technologií.


Celoponorná topítka Resun Sunlike se snadno nastavitelnou teplotou pomocí stupnice v uzávěru. Je určeno pro sladkovodní i mořská akvária, umístěných výhradně v uzavřených. Topítka SCUBA jsou vhodná pro všechny typ. Topítko je vodotěsné, může být celé ponořené. Veškerá námi nabízená akvarijní topítka jsou vybavena termostatem, který zajišťuje optimální teplotu v mořských a sladkovodních akváriích.


Legendární topítko s nastavitelnou teplotou, moderními technologiemi a nejnovějšími funkcemi. K dosažení a udržování této teploty Vám nabízíme skleněná celoponorná topítka s příkonem až 3W. Požadovanou teplotu můžete pohodlně nastavit na.

Topné těleso s termostatem. Pro akvária o objemu 2- 3l. Akvarijní topítko W - K zdravému životu akvarijních živočichů a rostlin je nutné udržovat v akváriu teplotu zpravidla mezi až 30°C dle nároků živočichů.


Dosažení teploty je signalizováno elektronickým displayem. Hermeticky uzavřená zkumavka. Součásti balení jsou dvě silné přísavky a plastový kryt na topítko. Orb inteligentní topítko 50W s trafem 12V Powerpod.


Tato topítka se umísťují na hadici vnějšího filtru. Využít jej tedy můžete pouze tehdy, pokud máte filtr pod akváriem. Výstupní hadice filtru se pouze rozpůlí a na.


AquaEl ComfortZone FIX 25W, akvarijní topítko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky