středa 21. března 2018

Dražice okc 200 1m2

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Připraví teplou užitkovou vodu v objektech. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na.

Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, větší výměníková plocha. Pracovná poloha – zvislá (zavesený na stene). Pripraví teplú úžitkovú vodu v objektoch s. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné výrobky s. Kombinovaný vertikální bojler Dražice o objemu 1l.


Bojler kombinovaný závěsný svislý s výměníkem m3. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je tvořeno keramickými nosníky kruhového průřezu, uvnitř kterých prochází topná spirála. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Vodorvné rozteče kotevních šroubů (4mm)výrobce zachovává po. Popis: Bojler pro použití se solárními kolektory. DZ Dražice - OKC 1mohřívač vody kombinovaný, pro svislou montáž, s výměníkem 1mje zásobník vhodný ke kondenzačním kotlům, vybaven hrdlem pro. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Maximálny prevádzkový tlak nádoby (MPa): 6. Charakteristika ohrievačov.


Družstevní závody Dražice – strojírna s. Ohřívač je vybavený ocelovou smaltovanou nádobou. W trubkový výměník 0msvislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80– 2litrů a pevně vestavěným výměníkem.


Elektrický ohřev je namontován na přírubě.

Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď v objemech 80–2litrů. Jejich vysoká efektivita spočívá ve. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. Dostupnosť: Info v predajni.


Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie. Solar water heater 2L, Dražice OKC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky