pátek 17. srpna 2018

Armatury

T-kusy, ventily, kohouty, šoupátka. Druhy armatur : Armatury jsou vyráběny v odstupňovaných řadách podle jmenovité světlosti a jmenovitého tlaku. Armatura (lat. výzbroj) může mít následující významy. Dělí sena přístroje: a) Regulační a uzavírací. Výroba průmyslových armatur, přírub, ventilů, odvaděčů, šoupátek, pojistných a redukčních ventilů, kondenzátů, kulových kohoutů, filtrů, zpětných klapek.

FEBE ARMATURY je česká, dynamicky se rozvíjející společnost dodávající armatury a potrubní trasy. Specializujeme se na výrobu a dodávku produktů vysoké. Vyberte si ze široké nabídky průmyslových armatur : regulační, havarijní a uzavírací ventily, zpětné a pojistné ventily, regulátory tlaku, filtry, servopohony. Název vzdělávacího materiálu: Armatury. Přepínací a zónové ventily.


Aby regulační ventily plnily správně svou funkci, musejí mít vlastnosti vhodné pro dané použití. Veľkoobchod ARMAT SLOVAKIA - armatúry, meradlá a príslušenstvo.

Tlakomerové armatúry zemne_supravy_poklopy Zemné súpravy a. Sada ks šroubení a manometru až bar pro redukční ventily řady R153. Regulátor tlaku vody nebo vzduchu - pístový. Mosazné armatury, tvarovky, závitové filtry, nátrubky, redukce, ventily a mnoho dalšího v našem e-shopu. Navštivte nás a prohlédněte si nabídku! Nerezové armatury, kohouty a ventily určené pro spojování či zakončení potrubí.


Termostatické ventily a hlavice, radiátorové šroubení, svěrná šroubení, vyvažovací armatury. Aplikace nemá návaznost na návrh armatur. Je vytvořená na platformě Android a dostupná ke. Automatizační řešení pro armatury od KSB.


Armatury : opravy, seřizování a servis armatur, zkoušení průmyslových armatur, nastavování redukčních a pojistných ventilů. Vše s certifikátem o tlakové zkoušce. Ptáček armatury do koupelny, plastové armatury a sifony pro připojení sanity a příslušenství, vanová lišta, vanový sifon, pračkový ventil a další.


Zvolte kategorii armatur, která Vás zajímá a postupujte dále. Ostatní armatury - Speciální armatury. Zemní soupravy pro armatury domovních přípojek a uzavírací šoupátka, když už jsou jednou uloženy do země, musí i po dlouhé době zaručit spolehlivou.

Trubkové rozvody, armatury a tvarovky z neměkčeného polyvinylchloridu (PVC-U ) se úspěšně používají také v bazénových technologiích, vyžadujících vysoké. Servis, renovace a výroba armatur. Malosériová výroba strojních dílů. Termické nástřiky, povlakované koule.


Moderní technologie: HVOF, PTA, Eletric ARc. Instalační konstrukční sada s přivzdušňovačem potrubí, konstr. C, armatura splňuje normu DVGW VP 64 bezpečnostní konstrukce podle. Z tohoto úhlu pohledu hrají armatury zásadní roli. Manuálně či automaticky regulují tlak a průtok, chrání potrubí, čerpadla a ostatní součásti před poškozením. Dodáváme ventily, klapky, průmyslové armatury, potrubní díly.


Dodáme certifikované výrobky, a to například ventily uzavírací, šoupátka, zpětné klapky, zpětné. Moravia Systems nabízí prodej a servis průmyslových armatur : pojistné, regulační, zpětné, kohouty, šoupátka, klapky. Jsme světový výrobce průmyslových armatur armatury, prumysl, MSA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky