pátek 24. srpna 2018

Ventilator 230v

Máte vybrané filtry: Ventilator 230V. Hledáte ventilátor 120x120x38mm 230v ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Malý ventilátorek s rozměry 120mm x 120mm x 38mm na víceúčelové použití, malý ventilátor, ventilátorek, víceúčelový, do, skříň, pro, na, mini, příystrojový. Na odvětrávání domácích a menších průmyslových prostorů, chlazení. Kombinace větrání a odvětrávání různých prostor, kde je požadována vysoká kapacita vzduchu při relativně nízkému odporu.

Ventilátor SUNON 230V -120x120xDP200A. Na tomto výrobku ušetříte Kč. Centrální sklad: Skladem 1-ks. Použití: Pro zajištění aktivní cirkulace vzduchu ve stojanu.


Ventilační jednotka se ventilátory a termostatem. Axiální nástěnný ventilátor VULKAN. Vhodný pro Wittenborg, Zanussi Necta, Sielaff, Spengler.


Popis produktu - Potrubní axiální ventilátor TUBO, plast, 230V.

Na spoje jsou použity nerezové šrouby. Míchací ventilátor pro skot ve stájových prostorách 2V. V uvedené zóně ventilátor na 230V určitě NE. Zde použít ventilátor na 12V se zdrojem mimo zónu 2. Dodávame 2typov od výrobcov. Zastupujeme značky FINDER, EBM-PAPST, SUNON.


SOS electronic - súčiastky z. Systém solárního osvětlení, který má multifunkční využití. AURATON Stermostat pro oběhová čerpadla UT, TUV, ventilátor, 230V, 5A. Filtrační vložka třída jakosti dle ČSN EN 7G3.


Vaše cena bez DPH: 52Kč Cena s DPH: 63Kč. A5L, tlačný ventilátor Ziehl Abegg univerzální s košem, typ: FL050-4EW. Tento produkt naleznete také v našem.


Nástenný ventilátor Vortice A-E 3M ( 230V ). Odsávací ventilátor je vhodný pre montáž na steny obytných, komerčných a priemyselných budov ako sú garáže. CB 125-ohrievač 17€. CB je vyrobená z matriálu AluZink a ohrevné. Zboží není na dané provozovně.

Stojanový ventilator1 tichý cho ideální do obchodu, bytu nebo kanceláře. Vlastnosti výrobku: Nový, kvalitní výrobek Jednoduchá montáž, stabilní konstrukce. Potrubný radiálny kovový ventilátor CK vhodný pre kruhové vzduchotechnické rozvody väčších dĺžok 230V. Cena: 82Kč (0 Kč s DPH).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky