čtvrtek 30. srpna 2018

Eo 944 p

Malý elektrický závěsný beztlakový ohřívač vody. W VxŠxH 5 x 2x cm. Je napojiteľný iba na špeciálnu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Díky vynikající vyváženosti mezi objemem. Umístění nad umyvadlo, závěsný na zeď.

TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 2mm. Vďaka vynikajúcej vyváženosti medzi. Malý (beztlakový) zásobník teplé vody s armaturou. Otvorený (beztlakový) malý zásobník teplej vody s armatúrou. Provedení beztlakový ohřívač.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. MPa pre jedno odberné miesto. Produktovou řadu OVK tvoří zásobníkové nástěnné kombinované ohřívače vody ve válcovém provedení.

Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem vytvořeným. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový. Poloha instalace: svislý (vertikální) Objem ohřívače vody (l): 10. EO 9P - s baterií, Elektr.


Určitě si vyberete také další. Objem l beztlakový pro jedno odběrné místo -úsporný provoz díky bezfreonové tepelné. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn. Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Popis: Elektrický ohrievač vody. W, přepadový ohřívač, 44x32xcm. PHE - poplatek za recyklaci, Kč. Zobacz inne Przepływowe podgrzewacze wody, najtańsze i najlepsze. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Dostupnost: Zrušeno výrobcem. Elektrický beztlakový ohrievač vody nad umývadlo s batériou a zrkadlom, objem litrov. Přidat do seznamu Uložit k porovnání Poslat přátelům.

Tatramat malé elektrické ohřívače vody. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Ohrievač vody Mora TOM P. TATEO944P_návod (Návod na použitie CZ, MB). Levnější, ale nikoli špatná alternativa ke standardním výrobkům. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Malé elektrické tlakové ohřívače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky