pondělí 27. srpna 2018

Stiebel eltron shu 5 sli

TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 2mm. Tlakotěsné a decentralizované. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


SL o objemu litrů, který je optimálně vhodný k napájení několika odběrných míst. Teplotu lze nastavit plynule na °C až °C.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. SL s objemom litrov, ktorý je optimálne vhodný na napájanie niekoľkých odberných miest. Pomocí otočného regulátoru můžete plynule. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový. Poloha instalace: svislý (vertikální) Druh ohřevu: elektrický.


SHU SLi comfort s objemem nádrže litrů pro montáž. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

TLAKOVÉ ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE VODY 5-l. SHU SL) s kvalitní tepelnou izolací EPS. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Dostupnost Praha, ks skladem.


Termín dodání, obvykle do 14dnů. Malý tlakový zásobník pod umyvadlo o objemu litrů rychle ohřeje vodu na teplotu v rozmezí od do 85°C. Je vybaven jak funkcí Antitropf, která brání kapání. Olcsó és akciós SHU5SLI összehasonlítása. Kedvezményes Bojlerek vásárlás. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.


Stiebel Eltron SHU Si Water Heater. Klik hier voor gerelateerde artikelen Meer informatie nodig? Alle prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en andere heffingen, exclusief eventuele. Zobacz inne Pojemnościowe. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

SLi készülékek pult alatti telepítéshez SH. Toepassing De SHU SL-boilers zijn geschikt voor de warmwatervoorziening van verschillende tappunten met een geringe warmwaterbehoefte. Pojemnościowy ogrzewacz ciśnieniowy do zaopatrywania w wodę kilku punktów poboru. Ogrzewacz do montażu pod umywalką. W, aansluitspanning 230V, toepasbaar. Pomysły dla: stiebel eltron shu sli.


Niezliczone pomysły na aranżacje wnętrz i design w świetnym stylu - w każdym produkcie i każdym detalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky