čtvrtek 30. srpna 2018

Odměrná nádoba

Vyrábíme kovové záchytné jímky, regály na sudy, sklady, ekosklady. Nabízíme plastové jímky, úkapové vaničky a kanystry. Vybavíme sklad sudovým čerpadly. Plastová odměrná nádoba s výlevkou o objemu litrů. Odměrná nádoba plastová - l. Tento produkt naleznete v následujících.

Základní informace najdete v PDF souboru níže. Uvedená vyobrazení jsou orientační a mohou podléhat změnám. Nádoba je transparentně bílá a je opatřena čitelnou. Pro zobrazení cen se prosím přihlašte. Power univerzální lepidlo Speed bílé kartuše 2ml.


ODMĚRNÁ NÁDOBA PLASTOVÁ S POKLIČKOU - litrů. Detekovatelná plastová odměrná nádoba v kapacitě 2l. Materiál: průsvitný plast – PE H součástí nádoby je informační stupnice, výlevka (husí krk) a uzavírací víko.

Na boční stěně těchto odměrek je vyražena měrná stupnice. Jsou tepelně odolné až do 1°C, robustní a nerozbitné. Na jedné straně mají praktický výtok, což. Vlastnosti: Stupnice zabarvená a vystouplá. Potrebujete kovovú alebo plastovú odmernú nádobu, u nás si určite vyberiete.


Technická data: Kapacita (l): 3. Specifikace: Měřítko natištěné a. Je velmi odolná, můžete ji používat. Preložiť slovo „odmerná nádoba “ zo slovenčiny do taliančiny. Barva: bílá, transparentní. V odmernej nádobe nepoužívajte ostré a tvrdé predmety, pretože môžu. VARDAGEN Odmerná nádoba, sklo.


S výlevkou, vhodné pro přímé odlévání horké mýdlové hmoty. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Náhradní odměrná nádoba Minimálně použité, zcela funkční. Popis: na olej, nemrznoucí směs a pod.


Určeno pro přelévání a odměřování kapalin jako oleje, ochranné nástřiky, mycí a dezinfekční prostředky atd. Uzavírací víko zabezpečuje vyšší čistotu náplně a.

Hünersdorff Messkanne 2ml. Transparente Messkanne mit Skala. Aus säure - und chemiekalienbeständigem Polypropylen (PP) für den Einsatz in Labor. Vnitřní průměr nádoby 120mm. Někdy lze dávkovat suroviny od oka – a někdy je potřeba přesné dávkování: Tato odměrná nádoba je skvělou pomůckou pro každého, kdo potřebuje dávkovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky