pondělí 27. srpna 2018

Slunečnicové pelety

Vlhkost: – 1 (po faktu, od počasí) Popel: 2- Výhřevnost: 1- 19. Využití, vhodné v energetice a průmyslu. Jsme rodinná firma zajišťující i velkoobchodní prodej a rozvoz certifikovaných dřevěných pelet, dřevěných briket a slunečnicových briket. Obsahují vysoký podíl mastných, dobře hořlavých látek. Při výběru pelet je nutné znát možnosti vašeho kotle, ve kterém s nimi chcete topit.


Protože slunečnicové pelety mohou zničit do roka váš kotel, pokud na ně.

Inzerát SLUNEČNICOVÉ PELETY v okrese Nymburk, cena 195Kč, od Auto- Jakub na Sbazar. Zákazník spaluje rostlinné pelety z pšeničné slámy a slunečnicových slupek. Výkon kotle na toto palivo cca 1kW. Palivo ke kotli je dopravováno. Koupím 10mpalivového dřeva do krbu. Poptávka: palivo, slunečnicové pelety, paletové množství, Železná Ruda - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Slunečnicová peletka je ekologické palivo. Zkuste to také, služba je zdarma.

Cena: Kč, Lokalita: Kutná Hora. Manufactories of South Palmira s. Prodej palivových pelet a briket v Moravskoslezském kraji a okolí. Nabízíme vysoce kvalitní bio palivo s vysokou výhřevností.


Vytvořeno službou Webgarden. Přemýšlím, že bych přešel právě na pelety, ale nevím kde a jaké koupit, zda-li je po. Jestli mohu vědět, kde ty slunečnicové pelety kupujete? TOP Produkty nejprodávanější.


Ať je léto nebo zima s peletami je vždy prima. Dřevěné brikety ENERGO HARD TOP. Tento sortiment dodáváme výhradně do velkobchodů v rámci celé EU. Minimální objednávací množství - kamion.


Máte zájem o tento produkt? Vašim agropodnikům proto nabízíme pravidelný výkup pelet pro naše. V současné době vykupujeme převážně pelety slunečnicové, řepkové a otrubové. Výsledkem bylo absolutní vyhovění všem požadavkům na kvalitu pelet.


Securiflame a teplovodních výměníků, je určen pro všechny typy kamen spalujících dřevěné, slámové, slunečnicové pelety.

Sláma řepková, brikety, 14 116. Poptáváme slámové a dřevěné pelety, oboje v kamionovém množství. Pelety, slunečnicové slupky. Hledám dodavatele pelet ze slunečnicových slupek. Spalování pelet a drobných frakci biomasy probíhá v horizontálně.


Prodej dřevěných a slunečnicových pelet splňující veškeré normy stanovené EU. Německa, Rakouska, Švédska ) V. Výroba a prodej pelet, palivového dřeva a lisovaných dřevěných briket v Liberci. Poptávápalivo Popis: - slunečnicové pelety Množství: - tun Lokalita: - Stara Tura Termín: - dohodou Prosím o cenové nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky