čtvrtek 23. srpna 2018

Okc 300 ntr bp

Teplosměnná plocha : m 2. Maximální provozní tlak nádoby. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem pro ohřev TUV z externího. Bojler nepřímotopný stacionární s boční přírubou a jedním výměníkem. Stacionárne MPa – s bočnou prírubou.


Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech 100–2litrů se smaltovanou. Water heater is equipped with mexchanger. WEnergetická třída C hmotnost: 1kg. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Nepřímotopný stacionární ohřívač vody o objemu 2litrů, svislý pro postavení na zem. Charakteristika nepriamovýhrevných ohrievačov vody. Predstavujú ucelený sortiment nepriamovýhrevných. Electrical heating element is not included.


Possible to use with ceramic heating element with flange TPK2or TJ immersion heating. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vaše jméno: Email (email není zveřejněn).


Dražice OKC 3NTRR SOL Naše cena s DPH:10.

Okc 300 ntr bp
Okc 300 ntr bp

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky