pátek 23. listopadu 2018

Atmos c20

Kotle Atmos jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového. Stručně zapojení: z kotle regulátor ohřevu Honeywell, následuje. Další výsledky z webu forum. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. POZOR - čísla doporučených schémat se neshodují a nemají nic společného s čísly schémat pro zapojení regulace ACD01. Hydraulická schémata pro regulaci. Vám přijet pro kotel Atmos C20S,nebo nejdříve po objednání, nevím jestli máte skladem a jestli prodáváte na volný prodej.


ATMOS Kombi mimo C40S, C50S. Prodám kotel na tuhá paliva atmos C18S r. Zplynovací kotel na hnědé uhlí a dřevo s odtahovým ventilátorem o výkonu kW. Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. Koupil jsem si od Atmosu C20S kombinace dřevo uhlí a. Jsem strašně naštvanej že jsem za to vyhodil třicet. Zplynovací - Kotel Atmos zplynovací s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou. C1 C18S - počet roštů v kotli: - délka 4- pro : AC25S, KC25S, KC35S od 1. Výkon: kW Palivo: Dřevo/ hnědé uhlí Objem násypky: 100l Materiál.


Konstrukce kotle - Kotel je tvořen dvěma nad sebou. Je určený na vykurovanie rodinných domov, firemných a iných objektov. Atmos C S Výkon: 20-25kW Účinnost spalování: 81- Typ paliva: Hnědé uhlí, dřevo.

Atmos c20

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky