pátek 23. listopadu 2018

Mandik

Mandik

Výroba zařízení pro vzduchotechniku a protipožární techniku, systémů vytápění a ocelových průmyslových staveb. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny MANDÍK, a. Zaměřujeme se na výrobu vzduchotechnických a protipožárních komponentů, klimatizačních jednotek a průmyslových topných systémů. Výroba vzduchotechniky a požárních prvků, průmyslového vytápění, tepelné techniky a klimatizačních jednotek.


Mandik

Priemyselné vykurovaniePožiarna technikaTechnika odvodu dymu a tepla Regulačná technikaDistribučné prvkyKlimatizačné jednotkyRekuperácia. Dobříšská 55 2Hostomice, www. Komora – je kovová tepelně izolovaná. Telefon, 31170687 777789220.


IČO 267184data ze statistického úřadu české republiky. Předměty činnosti ze statistického úřadu. Makléř senior na pobočce Praha 1. Nemovitosti svých klientů prodávám se ziskem o 4- vyšším, než by si je. Homepage References Fire dampers and supplementary HVAC elements CZECH REPUBLIC. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Dostávejte e-mailem nové nabídky. OPRÁVNĚNÉ OSOBY pro montáž, provoz, údržbu a kontrolu.


Mandik

IČO: 2671840 sídlo firmy, předmět podnikání firmy. Aktuální i úplný výpis firmy MANDÍK, a. Mandík dostupných v lokalitě Hořovice. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy. Popis produktu; Dotaz; Diskuze (0); Naleznete v kategoriích.


PKTM-90/SK Požiarna klapka. Dokumenty na stiahnutie: Technické podklady (PDF) Certifikát (PDF) Certifikát ATEX (PDF) Návod k inštalácii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky