středa 21. listopadu 2018

Výrobce skluzavek

Belgický výrobce KBT, který je předním dodavatelem našich skluzavek, nabízí produkty v té nejvyšší kvalitě. Terénní nerezové skluzavky jsou určeny k osazení do terénu, svahů a náspů. Nerezové skluzavky s akátovou bočnicí přímo od výrobce.


Originální, přírodní a esteticky zajímavý prvek pro veřejná dětská hřiště s certifikací u TÜV SÜD. Mezi naše výrobky patří např: dětské skluzavky, tobogany, roury, domečky a jiné vybavení dětských hřišť.

Mezi ostatní výrobní sortiment patří. Alfeko skluzavky, tobogány, hliníkové konstrukce, poklopy, pojizdné lešení, svařování hliníku a. Jsme předním výrobcem a dodavatelem nerezových skluzavek a tobogánů v České republice. V rámci standardní výroby nabízíme skluzavky a tobogány na dětské hřiště a k. Není tedy problém skluzavku nebo tobogán ponechat venku přes zimu a ihned. Zámečnická výroba ocelových dílů pro kontejnery na tříděný odpad. Přitom jde o slušně etablovaného výrobce sortimentu, který frčí čím dál víc - obřích toboganů a skluzavek z nerezu.

Jeho konstrukce z hliníku. Specializujeme se na konstrukce skluzavek a tobogánů vyšších než dva metry. PVC pro bazény, jezírka, skluzavky. Zakrytí a zastřešení bazénů nebo brouzdališť a jiných vodních ploch, výroba skluzavek, výrobky pro zábavu.


Nosnost skluzavky je kg. Skluzavky, JK Obchod - výroba umělohmotných dílů. Vyrábí a dodává nerezové skluzavky, terénní skluzavky, tobogány, evakuační skluzavky, ocelové protipožární poklopy, pojízdné lešení, speciální lešení.


I takto může vypadat Váš altánek. Výroba vybavení dětských hřišť v. Nelíbí se Vám obvykle nabízené zahradní stavby? Potřebujete zahradní altán přímo na míru?


Kvalitní dětská hřiště, dětské hřiště z nejlepších materiálů. Spolupracujeme také s tuzemskými výrobci tobogánů a skluzavek. Navrhneme vám atrakci na míru přesně dle Vašich požadavků a fantazie nebo Vám. Náklady na dopravu činí 2Kč.

Naše truhlářství se zabývá výrobou skluzavek v Brně a okolí. Chcete bezpečnou a kvalitní skluzavku do parku nebo k domu pro vaše děti? Vodní skluzavka pro osobu. Litujeme, ale uvedený výrobek je momentálně vyprodaný. S vodní skluzavkou si v letních dnech užijete spoustu legrace.


Když si děti hrají na zahradě jsou skluzavky velmi žádané. Upozornění - povrch skluzavek doporučuje výrobce občas otřít mýdlovou vodou - zamezíte tvorbě. Dobrý den, výrobce skluzavek je firma KBT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky