úterý 27. listopadu 2018

Plynova pajecka

Plynová páječka Professional má zvýšenou provozní d. Profesionální plynová páječka SuperPro 1s výdrží. Multifunkční plynová páječka ProsKit. Plynulá regulace otočným kroužkem.


Snadné doplnění plynu (butan), kontrola množství plynu přes průhledné sklíčko.

V kategorii Plynové páječky naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Tato kvalitní plynová páječka poskytuje svobodu použití např. Je vybavena integrovaným zapalováním a bezpečnostním vypínačem.


Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup plynové páječky PT-150. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Univerzální plynová páječka s piezoelektrickým zapalováním a bezpěčnostním zamykáním.

C, jako náplň se užívají snadno. Zabudovaný mini stojánek pro. Páječka je určena jednak k pájení cínovou pájkou pomocí hrotu, po odšroubování pájecího hrotu vychází z pájecí. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Produkt byl vyřazen z prodeje. Jak se prosím pěkně plní plynová páječka u který píšou, že je na plyn do zapalovačů? V životě jsem nehulil a tak jsou plnitelný zapalovače pro mě pole neoraný. Tento plynový hořák s nastavitelným plamenem vás přesvědčí jak při vlastním pájení, tak při různých souvisejících. Náplň 15ml, teplota plamene 800°C, teplota hrotu 500°C.


Plnící, plynová pájka s elektrickým piezo zapalováním s vysokou teplotou plamene až 800°C. Dokonalé využití pro servisní techniku, malé rozměry, nízká. Plynové páječky a hořáky - Pájecí a svářecí technika - Dílenské vybavení - Široká nabídka výrobků v TME Czech Republic s. Výkonná pohotová plynová páječka s pájecím hrotem vhodná pro použití v místech, kde není možnost použít elektrickou páječku. Způsob balení, kovová krabička se stojánkem. Ideální na cesty a do každého kufru s nářadím.

S tímto kompaktním a výkonným pájedlem můžete pájet kovové díly nebo spojovat menší plastové předměty. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Používáte nějakou plynovou páječku?


Nejdřív jsem myslel že to je nekvalitou hrotů když to byla páječka za pár stovek ale teď. Mám obavy, že hlavní problém bude v tom, že plynová páječka nemá. Cena: 96Kč (6Kč s DPH). Poštovné počítáme podle skutečných tarifů České pošty.


Při nákupu více předmětů v jedné aukci je poštovné VŽDY pouze jedno bez ohlednu na počet. Butanový hořák, elektronické zapalování, nastavení teploty. Pro šperky a modelářství, drobné. I prodotti Beta Tools sono realizzati grazie alle tecnologie più avanzate per garantire un.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky