čtvrtek 22. listopadu 2018

Toshiba klimatizace návod

Prosíme, pře těte si pozorně tento návod dříve ne za nete klimatiza ní. Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace. Veškeré soubory zde uložené jsou ve formátu. TOSHIBA nabízí celou řadu rozhraní pro integraci klimatizace TOSHIBA do.


Dálkové ovládání B se ukládá do pamęti. Opakujte shora uvedený krok pro vynulování dálkového ovladaće na A.

ONE TOUCH : Spustíte provoz. Nastavení časovače zapnutí. Děkujeme, že jste si zakoupili tuto klimatizační jednotku. Před použitím klimatizace si pečlivě přečtěte tento návod k obsluze. Před zahájením používání tohoto výrobku si řádně prostudujte tento návod.


U splitových klimatizací nalepte na venkovní. Nemáte náhodou k dispozici v el. Návod ke stažení ve formátu PDF. Pokud ano, dovolím si poprosit o jeho.

Při instalaci venkovní jednotky postupujte podle montážního návodu dodaného s venkovní. Neumisťujte nádoby s květinami a rostliny k přímému výfuku klimatizace . Při vypnutí klimatizace se výstupní klapka automaticky nastaví směrem dolů. Proč doporučujeme dokoupit dálkový ovladač Comfort ? Velice Vám děkujeme za koupi naší klimatizace.


Před používáním klimatizace si prosím pozorně přečtěte tuto příručku a uložte ji pro budoucí nahlédnutí. Možno objednat s odbornou montáží po celé ČR. Před spuštěním klimatizace pečlivě prostudujte návod k. Zanesené filtry zvyšují spotřebu a snižují účinnost systému.


Největší péči věnujte předfiltraci, která zadržuje hrubé nečistoty - velké prachové. POKOJOVÁ KLIMATIZACE DAIKIN. Chybí: toshiba KVALITNI-KLIMATIZACE. KLIMAZOOM sro kvalitni-klimatizace. Poté si přečtěte kapitolu Začínáme, kde naleznete podrobný návod, jak počítač zapojit.


RAS 1111SKV - E. Toshiba, Samsung, Sinclair. Klimatizace je vhodná pro provoz v technických místnostech (serverovna, stykovna ). Make sure the air conditioner uses an exclusive circuit.

Po přečtení si tento návod uložte na dostupném místě, abyste do něj mohli v případě potřeby kdykoliv. Archiv Jedná se o poměrně složité zařízení a proto věnujte tomuto návodu k. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Kvůli obavám z montáže klimatizace není dobré nahrazovat úsporné a tiché splity mobilní klimatizací, která montáž nevyžaduje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky