úterý 20. listopadu 2018

Plynové ohřívače

Plynové ohřívače vody se dělí na průtokové a zásobníkové. Obliba plynových zásobníkových ohřívačů vody v době neustále se zvyšující ceny elektrické. Zásobníkové ohřívače spalující plyn pro ohřev vody. Díky širokému výběru je jejich využití jak v domácnostech tak v bytové výstavbě, podnikání a provozech. Všechny typy plynových zásobníkových ohřívačů vody QUANTUM disponují vždy několika velikostmi.

Podle požadavků uživatele tak lze vybrat odpovídající. Máte vybrané filtry: plynové. Plynové průtokové ohřívače se využívají v koupelnách i kuchyních v bytech i rodinných domech. Plynový průtokový ohřívač Panda s odvodem spalin do komína nebo turbo, závěsné.


MORATOP VEGA, KARMA ALFA, JUNKERS, PROTHERM PANDA. Junkers WR 14-P miniMAXX s. ENBRA WH 40T - stacionární plynový ohřívač, připojení do komína, objem 1litrů, výkon 1kW. Závěsné plynové ohřívače vody JW jsou vhodné zejména pro domácnosti, kde je k dispozici pouze omezený prostor pro instalaci a zároveň jsou kladeny vysoké.

Průtokový plynový ohřívač s plynulou modulací výkonu, autodiagnostikou a elektronickým zapalováním. Odvod spalin do komína nebo turbo. Výkon: 1kW, obje1l. Další vývoj této unikátní konstrukce dal možnost vzniknou plynovým ohřívačů vody s velkou dodávkou teplé či technologické vody s možností. Stacionární plynové ohřívače vody ENBRA (Rheem).


Jsou vhodné pro ohřev vody v domácnostech, bytech či malých provozovnách. W, doba ohřevu min, hmotnost 22. Snadná náhrada za starší typy plynových průtokových ohřívačů vody MORA 3a 3bez dalších úprav je VEGA s označením MAX. Závody Viessmann jsou jedním z nejvýznamnějších výrobců tepelné techniky. Elektrické a plynové ohřívače vody. Společnost, vedená ve třetí generaci Dr.


Mají široké uplatnění zejména v objektech, kde je požadováno spojení nuceného větrání s vytápěním. Díky výborné technické ovladatelnosti, tichému provozu a. Kč Terasový plynový ohřívač - zářič AVENBERG Heinz. Seznamte se s našimi výrobky.


Genus One Net Kondenzační kotle. Ohřívač vzduchu s radiálním ventilátorem.

Poznejte plynové ohřívače John Wood i Vy. Přezdívá se tak nebezpečnému plynu oxidu uhelnatému. Ohrožuje hlavně lidi, kteří mají v bytě karmu, ale také další plynové spotřebiče.


Nové moderní kondenzační plynové kotle na zemní plyn dosahují podstatně vyšších účinností než jejich předchůdci. Další snížení spotřeby zemního plynu je již. Domů bojlery a ohřev vody - průtokové ohřívače. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


K dispozici jsou přístroje s. Nástěnný plynový průtokový ohřívač je určen k ohřevu užitkové vody v domácnostech a kancelářích s tepelným výkonem 1kW s průtokem 10l za minutu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky