úterý 27. listopadu 2018

Mřížka větrací

V naší nabídce najdete větrací mřížky plastové, nerez i dřevěné vhodné k odvětrávání každého uzavřeného prostoru. Větrací mřížka dává prostoru dýchat. Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt.


Ventilační mřížky můžete využít pro vývod vzduchu (montáž např. na fasádě domu), ale také. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. ED - bílá mřížka, bez okapničky a síťky.

Prodáváme ventilační mřížky a větrací mřížky za příznivé ceny. VĚTRACÍ MŘÍŽKY máme skladem k okamžitému dodání. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plastové, kovové, dřevěné a nerezové mřížky větrací a ventilační mřížky na fasádu domu.


Pro instalace do stěn, podlah, dveří, čtyřhranných a kruhových potrubí. Pro větrání v domácnostech, obchodních či průmyslových prostorech. Na zadní straně je mřížka opatřena síťovinou proti drobnému hmyzu.


Kukátka, mřížky, dveřní zarážky hliník Nova-D URsatén 390.

Používá se jako ochrana proti vniknutí ptactva a nečistot do podstřeší v místě ventilačního otvoru u okapové hrany, zároveň umožňuje. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů větrací mřížka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Hliníková větrací mřížka 60x4elox stříbrný s podélnými otvory 7xmm. Ochrana před ptactvem a hmyzem - větrací pásy a mřížky pro ochranu okapní hrany střech.


Značkové plastové a hliníkové větrací pásy okapní a okapové mřížky. Požární větrací mřížka, dále jen PVM slouží k přívodu i odvodu vzduchu ve ventilačních systémech bez navazujícího vzducho- technického rozvodu (potrubí). Obrázek je pouze ilustrativní - počet klapek 8. V ploše jsou vysekané protidešťové žaluzie o šíři mm. Kruhové větrací mřížky se osazují do fasádních obkladů nebo plastových palubek pro zajištění dostatečného odvětrání obkladu fasády nebo střešního.


O VÝROBKU: Ventilační plastová čtvercová nebo obdélníková mřížka se síťkou proti hmyzu je vyrobena z UV stabilního PS materiálu bílé nebo hnědé barvy se. Počet větracích otvorů = Délka větracích otvorů = mm di = mm pro šrouby x. Mřížky jsou i jednoúčelové. KV ELEKTRO – český velko a maloobchod s veškerým elektroinstalačním materiálem. Univerzální plastová větrací mřížka kruhová, v bílé nebo hnědé barvě. Součástí je vlisovaná síťka a instalace se provádí pomocí šr.


Výrobek, Typ, Materiál, Šířka, Délka, Cena, Kusů. VC64 větrací mřížka, frézovaná cik-cak, buk, 8 55 2Kč.

VC64 větrací mřížka, frézovaná cik-cak. Rozměry mřížek byly vybrány tak, aby odpovídaly. Funkce je shodná s větrací mřížkou jednoduchou, pouze zvětšuje plochu nasávacího průřezu. Užívá se: v případě zvýšených technických požadavků na. HACO VM 150x2U větrací mřížka 149x189mm, s rámečkem, uzavíratelná, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka vnitřní: 1mm Šířka vnější: 1mm Výška. Nakupte ventilační mřížky za nejpříznivější online ceny.


Zákazníky ověřený e- shop Levné Stavebniny doručí ventilační mřížky po celé ČR spolehlivě a. Slouží k vytvoření zdravého, čerstvého pokojového klimatu a zabraňují plísním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky