středa 25. prosince 2019

Krbové vložky průhledové

Jmenovitý výkon celkový: kW. Oboustranné krbové vložky – s oblibou používané v případě, kdy má uživatel možnost krbovou vložku obsluhovat z chodby nebo. Krbová vložka Aquatic WH 75. Průhledová krbová vložka Romotop nové generace s úsporným spalováním a moderním designem.


Průhledové Kombinace ocel-litina Zadní přikládání Teplovzdušné. Krby potažmo krbové vložky s prosklením na protilehlých stranách umožní.

V kategorii teplovodních krbových vložek s průhledovým prosklením nabízíme velmi kvalitní. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a. BeF Home přes rozhraní e-shopu z důvodu změny prodejní strategie výrobce. Přikládání je v tomto případě možné z obou stran.


Zadní stěna může být buť prosklená nebo plná. Výhodou je možnost přikládat z jiné místnosti. Aktuálním trendem jsou průhledové krbové vložky, které se hodí i pro nízkoenergetické domy a umožňují zadní přikládání. SPARTHERM krbové vložky průhledové.


Varia A-FDh-4S Milieu WOK.

Twin Aquatic – krbová vložka s výměníkem. Celkový regulovatelný výkon: - kW. Podle typu prosklení si můžeme vybrat krbové vložky čelní, průhledové a rohové. Do průhledových krbových vložek můžeme přikládat ze dvou sousedících. Teplovodní krbová vložka OLIWIA je velká vložka s průhledovým sklem s výkonem pro výměník cca kW.


Případně jsou ze zadní strany místo skla kovová plná dvířka. Získejte nejnovější novinky a. Kratki Lucy T teplovzdušná krbová vložka. Speciální systém vedení spalin DOUBLE SPIN a centrální přívod vzduchu. ROMOTOP s průhledovým prosklením.


Dodáváme a montujeme krbové vložky kvalitních výrobců. Vybírat lze z nepřeberného množství krbových vložek – s předním sklem, rohové, průhledové či s výměníkem. Některé krbové vložky mají možnost automatické. Moretti průhledová velká krbová vložka na dřevo. Umožňují maximální pohled do ohně ze dvou protilehlých.


Detailní popis Romotop HEAT T 2g 70. Kvalitní krbová vložka od značkového výrobce Romotop, s klasickým otevíráním a. Netradiční realizace průhledové krbové vložky HEAT od Teemantpoiss OÜ z Estonska.

Zaujala Vás tato realizace? Tak sdílejte a inspirujte také své přátele! Menovitý tepelný výkon: kW. Tepelný výkon do vody: kW.


Propracovaná řada průhledových krbových vložek BeF Twin II splňují přísné technické, ekologické normy a vyznačují se vysokou účinností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky