úterý 31. prosince 2019

Projektant elektro brno

Projektant Elektro dostupných v lokalitě Brno. Process Automation Solutions - Brno. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet.


Práce elektro projektant – příležitost nejen pro absolventy v městě Brno, Jihomoravský kraj - objevte atraktivní pracovní pozice na Monster. Morava (okres Brno -město).

Hledání práce může být zábava. Zažij jedinečnou atmosféru ze společností. Nabídka zaměstnání: Přijmeme nové zaměstnance na pozici projektant elektro. Klikněte pro nabídky práce na pozici projektant. Projekce sítí NN, VN,trafostanice, přípojky, veřejné osvětlení.


Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako projektant. Upřesněte vyhledávání podle.

PROJEKTANT ELEKTRO (Plzeň, Praha, Brno, Česká Lípa ). KONSTRUKTÉR - ELEKTRO S AJ (vhodné i pro šikovné absolventy). Pořádáme školení v oblasti elektro, odborné akce pro revizní techniky, projektanty. Akreditace autorizovaného inženýra v oboru elektro. Pro naši pobočku v Brně, hledáme zodpovědné projektanty na české i zahraniční zakázky. Nabízíme stabilní zázemí, možnost profesního. Vedoucí zakázek NN, VN a VVN - Brno, Praha.


Obchodník - Elektro - Brno. Máte vzdělání v oboru elektro – silnoproud a ovládáte komunikativně. Potřebujete projektanta elektro a hledáte kvalitní firmu z Brna a okolí? Volné pracovní místo pro pozici samostatný projektant elektro na plný úvazek, na zkrácený úvazek, na ŽL, na brigádu ve firmě BRNO PERSONAL SERVICE v. Místo práce: Praha, Brno, Hlinsko dle dohody.


Zajišťujeme projekce a montáže v oboru elektro, rozvody sítí, veřejné osvětlení, elektroinstalace a revize, rozvody NN. Do moderní společnosti navrhující a realizující inteligentní instalace, hledáme schopného projektanta se zkušeností návrhů sběrnicových. Elektroinstalační práce, opravy, revize elektro.

TECHNIK ELEKTRO - JEDNA SMĚNA, Brno -město, Advantage Consulting, s. Místo výkonu práce dle dohody:Praha, Brno, Hlinsko. Potravinoprojekta Brno, kde jsme do té doby byli zaměstnáni. Z právního hlediska jsme nezávislí projektanti, OSVČ, na projektech však velmi často pracujeme. Nabízená pracovní pozice je vhodná pro osoby se zdravotním postižením (OZP). Využijte svou šanci na lepší práci a. Lokalita: Brno, Jihomoravský kraj.


Pracovní poměr: Společnost zajišťuje komplexní program pro výrobu a. Opravy a pozáruční servis televizorů, LC DVD a další elektroniky - Brno. Technik elektro v obci Brno. Na e-shopu nebo pobočkách v. Prodej použitých a nových televizorů.


Jejímu vzniku však ještě předcházela existence firmy EHV - projekce elektro, která. ArchDesign Brno, Kovoprojekta Brno, Promed Brno, Centroprojekt Zlín, Hutní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky