pátek 27. prosince 2019

Lazúra na drevo

Máte nový plot, zahradní nábytek, pergola, lavička nebo stůl, a to jak jinak než ze dřeva ? Je přeci tolik příjemnější, ekologičtější a voní! Poznáme tri druhy lazúr, ktoré sme rozdelili do podkategórii. Ponúkame lazúry na drevo značky Belinka, Remmers, Chemolux a iných.


OLEJOVÁ TENKOVRSTVOVÁ LAZÚRA NA DREVO - rozpúšťadlová olejová lazúra na ochranné a dekoratívne nátery drevených povrchov.

Ochrana dřeva a údržba dřeva. Lazury na dřevo koupit o objednat u OBI. Napouštědla, lazury, laky a barvy chrání dřevo proti povětrnostním vlivům. Díky své pružnosti se lazury přizpůsobují pohybům dřeva, proto. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Lazúry na drevo nákup a rezervácia v OBI.


Drevo preventívne chránia pred drevenými škodcami, poveternostnými a mechanickými vplymi.

Napadnuté drevo tiež môžu ozdraviť. Lazura se vpije do dřeva a nepřikryje kresbu dřeva. Lak i lazura jsou nátěrové prostředky, kterými ošetříte povrch dřeva, zároveň tak dotvoříte. Vhodný na nátery chát, okien, podláh, plotov, balkónov, záhradného nábytku, altánkov a pod.


SLOVLUX tenkovrstvá lazúra - ochranná a dekoratívna lazúra s obsahom ľanového oleja na. Lazura na dřevo Luxol Original obsahuje vosky a oleje, díky kterým je skvělou ochranou před deštěm a sněhem. CHEMOLUX S EXTRA je hrubovrstvová syntetická lazúra na drevo, určená do exteriéru aj interiéru.


Na povrchu vytvára hodvábne lesklú hrubú. PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi. Dekoratívna lazúra na ochranu vonkajšieho dreva s obsahom rozpúšťadiel a najmodernejšie kombináciou účinných látok. Netrhá sa, preniká hlboko do dreva.


Podklad: drevo, drevotrieska, korok. Prostredie: interiér, exteriér (s výnimkou bezfarebného odtieňa). HELIOS BORI tenkovrstvá lazúra na drevo sa používa na dekoratívne nátery a hĺbkovú ochranu dreva v interiéri a exteriéri.


To znamená, že štruktúra dreva bude viditeľná aj po natretí konštrukcie.

Lazúra Helios Bori sa používa na. Okrem toho lazúra ochraňuje drevo pred účinkom UV žiarenia a zvýrazňuje jeho. Tenkovrstvá impregnační lazura na dřevo. Zachovává pórovitost dřeva.


Na barevné úpravy a jako ochranný nátěr. Strednovrstvová, pololesklá lazúra s vysokou nano -UV. Zatímco se lazura vpíjí do dřeva a na povrchu nezůstane prakticky nic případně slabá vrstva filmu, lak na povrchu ošetřovaného dřeva zanechá. Hrubovrstvové lazúry na drevo Belinka a Lazurtop. Penetrace a lazura sjednocená v jednom nátěru – inovativní dlouhodobá ochrana dřeva na bázi oleje! Transparentní, polomatná, k. Odpovieme vám najneskôr do dvoch pracovných dní.


Vyberte si z ďalších kategórií prostriedky na ochranu dreva, ako sú farby, laky a lazúry na drevo. Barvy, laky, lazury a nátěry na dřevo Remmers jsou skvělou volbou, která. Výběr odstínu lazury nám usnadní barevná vzorkovnice přímo na kouscích dřeva. Dá se jí věřit však jen orientačně. Námi použitý druh dřeva může být od vzorku. Popis: Počasiu odolný, svetelne stály riedidlový náter s hĺbkovým účinkom proti modraniu, hubám, drevokaznému hmyzu.


Farebná ochrana dreva pre drevostavby a zruby v exteriéri. Súčasné technológie pre ošetrenie dreva vo vonkajšom prostredí sú rýchlo schnúce, ľahko. Přírodní olejové lazury a barvy účinně chrání venkovní dřevěné plochy.


Vsakují se hluboko do pórů dřeva, dokonale přilnou k povrchu a neloupou se, nýbrž se. IKEA - BEHANDLA, Lazura, bílá,, Povrch neupraveného dřeva je po použití lazury odolnější, trvanlivější a osobitější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky