pátek 27. prosince 2019

Laser teplomer

Kompaktní, robustní a snadno použitelný. Zaměřte cíl a stiskněte tlačítko, na displeji pak přečtete teplotu povrchu. Bezdotykový teploměr, který měří teplotu pomocí laserového paprsku.


Infračervený laserový teploměr s bodovým laserovým zaměřovačem vysoké kvality. Elektronika teploměru potom přepočítá informaci na hodnotu teploty, která se zobrazí na displeji. Teploměry BEURER BRAUN Laica NUVITA a další.

Pro své snadné použití a přesné. Přesnost při zaměřování a vysoká přesnost měření je dosažena díky dvojitě vyvedenému fixačnímu laseru a. Infracervený teplomer s duálním laserem. Vysoce výkonný rucní infracervený teplomer OS758-LS je bezdotykový prístroj pro merení teploty. Přístroj pomocí čočky soustředí energii, změní ji z energie tepelné na. Infračervené teploměry detekují energii vyzařovanou objektem v infračerveném pásmu. Dvojitý laser navyše umožňuje presne určiť meranú oblasť tým, že vyznačí.


Snímač infra teplomera zachytí.

INFRAČERVENÝ kliknutím zobrazíte plný náhled. USB Emisivita: digitálně nastavitelná od 0. Bezdotykové teploměry jsou elektronické přístroje pro rychlé a snadné. Kruhový zaměřovací laser s posunem vytváří kruhové označení, které je větší než. Ruční teploměry od Optrisu obsahují precizní optiku, inovativní laserové zaměřovače, rozhraní USB, software pro analýzu zdarma atd. Laser power: Class 2(II).


Popis produktu Bezkontaktní teploměr s duálním laserem ST 512. IR teploměr je univerzální přístroj, který je vhodný ke snímání teploty desek. Všechny lepší přístroje jsou vybaveny laserem k zaměření středu měřené plochy. Rozsah infra teploměru : -50. C, optika 50: dvojitý laser, možnost připojení přes USB a následná vizualizace pomocí počítače.


Nikdy nezaměřujte laser přímo či nepřímo. Levný infračervený bezkontaktní teploměr s laserovým zaměřovačem. Pro rychlé zjišťování teploty, zaměřování cíle se provádí pomocí. Výbava zahrnuje duální fixační laser a nastavitelný stupeň emisivity.


Inteligentní univerzální infračervený teploměr s přesnou optikou. C do 760°C, cílový laser a optické rozlišení až 40:umožňují.

C až 700°C-nastavitelná emisivita 0. Cenově příznivý bezdotykový teploměr s duálním laserem a poplachovou funkcí. Funkce MAX-MIN, HOL LOCK. VT5 digitální teploměr bezdotykový s laserem (-20° až 400°C) Digitální teploměr nebo také thermometr slouží k měření a zobrazení teploty. Hs meraním vlhkosti je ideálny. Testo 835-T- infračervený teploměr Praktický infračervený teploměr testo 8- T1.


Dva laserové paprsky označují v každé vzdálenosti velikost skutečného. Infra teploměry thermoMETER CTlaser se používají při přesných měřeních v průmyslu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky