čtvrtek 26. prosince 2019

Slipové vložky

Slipové vložky jsou dnes spjaty s každodenní osobní hygienou skoro každé ženy. Jsou diskrétní, funkční a přinášejí pocit čistoty ženám, které je. Z Alwaysek jsem šla cítit a to tak, že jsem si myslela že mám nějaký zánět. Nakupujte v obchodu nebo online.


Sbírejte Clubcard body za váše nákupy.

Máte vybrané filtry: slipové. Ať už vás trápí slabá menstruace, výtok či jakékoliv špinění, slipové vložky jsou. Jejich složení z bio bavlny nedráždí poševní sliznici a je velmi příjemné a pohodlné. Vyrobeny z certifikované organické bavlny. Skvělé absorpční vlastnosti.


Jsou hypoalergenní a velmi prodyšné. Perfect Fit Design - Přizpůsobí se pohybům.

Nabízíme Vám slipové vložky, které ochrání Vaše spodní prádlo před skvrnami jakéhokoliv původu a navíc vůbec neucítíte, že je máte. Intimky ALWAYS Extra Protect Large vám poskytnou každodenní diskrétní ochranu. Jsou delší než klasické slipové vložky, a navíc disponují postranními. Ria SLIP CLASSIC LIGHT slipové vložky 1xks Ria SLIP. Sada dvou látkových slipových vložek vhodných jako dodatečná pojistka k menstruačnímu kalíšku Gaia Cup. Nově s hebkým bambusovým froté.


Balení obsahuje ks 1 kompostovatelných slipových dámských vložek. Minimální dopad na životní prostředí . Ria Slip Classic Deo slipové vložky 1x25ks. Vložky dámské slipové Discreet za akční ceny. Extra dlouhé slipové vložky pro běžnou každodenní hygienu. Kotex slipové vložky jsou hedvábně jemné na dotek a jsou navrženy tak, aby byly šetrné k pokožce. Látkové slipové vložky (4ks) - Praktické, na dotyk heboučké a stylově jednoduše krásné– dámy, zpozorněte.


Alternativa k umělým slipovým vložkám z fleecu je. Získajte Clubcard body za Váš nákup.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Dámské slipové vložky Natracare. Prodyšné jsou vyrobeny z přírodních materiálů a běleny bez chlóru. Chcete se cítit sebejistě a svěže každý den? Stačí si vybrat z našich ultratenkých slipových vložek. Carefree Flexiform slipové vložky ks.


Parfémovaná slipová vložka s lehkou svěží vůní. Je velmi nepříjemné, že neustále vytéká a bez slipové vložky se neobejdu. Jediné hygienické slipové vložky (intimky) na světě spojující výhody FAR-IR a Anionové technologie.


Antibakteriální s bavlněným. Nepropustné vložky jsou ideální pro použití přes den. Tyto vložky se skládají z pouzdra a vyjímatelných vložek a jejich součástí je nepropustná vrstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky