úterý 24. prosince 2019

Plynová hřebíkovačka

Paslode IM65A-FLi-ion, plynová hřebíkovačka na kolářské hřebíky, záruka roky. Bez drátů a kompresorů budete pracovat efektivněji. Díky komfortnímu tvaru pistole perfektně drží.


Hmotnost ( včetně akumulátoru), kg. Kapacita zásobníku, hřebíků.

V kufříku 2x akumulátor Li-ion V, síťová nabíječka a nabíječka do auta. Ideální pro pokrývačské a tesařské práce na střeše, realizace dřevostaveb, výroba bednění. První plynový hřebíkovač na lepeňáky na světě! Nářadí vytváří potřebný tlak pro zarážení hřebíku expanzí plynové náplně ve válci. Zážeh plynu elektrickou jiskrou.


Počet výstřelů na jednu plynovou náplň asi. Top Od nejlevnějšího Od nejdražšího Abecedně.

Pistole nastřelovací plynová, hřebíkovačka HILTI GX 90-WF. Dokonale vyvážená a snadno obsluhovatelná, rukojeť typu Soft-grip, pomocný hák k. RAWLPLUG WW90CH aku plynová hřebíkovačka – aku plynová hřebíkovačka do dřeva. Nabiti AKU za hodinu Nabity AKU na. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Plynová nastřelovací pistole do betonu.


Nejmenší z plynových hřebíkovaček. Zaráží standardní kolářské hřebíčky. Dávkování plynu elektronickou tryskou umožňuje optimalizovat poměr směsi a pracovat v extrémních teplotách. Kompaktní a vyvážená plynová hřebíkovačka.


Systém patentovaného elektronického vstřikování „PASLODE“ : pro dokonalé využití přístroje, ať jsou klimatické podmínky jakékoli, zaručuje. Nová plynová hřebíkovačka na hřebíky 50–mm v pásku 33° spojené papírem nebo drátem. MAKITA GN420CSE Aku plynová hřebíkovačka Li-ion 2V. Půjčovné: den 4Kč bez DPH.

Ideální na montáže klipů a držáků pro různé instalační rozvody. Hřebík Wurth - kus za Kč bez. GT65DA SENCO plynová hřebíkovačka. Vysoká užitá hodnota přístroje, s dobrou výkonností pro. Detailní popis Hitachi NRGCplynová hřebíkovačka. Jediná plynová hřebíkovačka na trhu pro hřebíky 1x90. Oproti staršímu provedení IM100i má tento nový model IM100Ci vylepšení v následujících parametrech. Pro přibíjení dřevěného obložení stěn a stropů, podbití, opláštění, lištování oken, dveří. Vhodné pro upevňování kovových profilů a dřevěných lišt k betonovým podlahám, stropům a stěnám.


Po demontování možnost přesné montáže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky