pátek 27. prosince 2019

Protherm 18 kw

W, Ray 12K je určen jen topení, proud A. Jednotlivé výkonové řady se liší počtem a výkonem topných. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. OV (ErP ready), energetická třída bez odtahu spalin Celý popis. Automatický kotel PROECO typ Komfort - 18kW.

Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Po vzájemné domluvě kotel zapojím a předám do užívání.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. W energetická třída D palivo: elektrická energie hmotnost: kg. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů. RAY K elektrokotel, výkon - kW.

RAY K elektrokotel, výkon - kW. Zkuste to také, služba je zdarma. Pocet sa lisi od vykonu kotla), po rele na jeden vykonostny stupen.


Jeden vykonnostny stupen ma spiraly napojene. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Prodej z důvodu výměny za kotel na tuhá paliva. Protherm Raja 18K elektrický kotol.


Verifica oferta de azi si alege dintr-o gama variata de produse online la preturi. Vezi ce oferte ti-am pregatit ♢ Posibilitate de Plata in Rate. Akční cena kotle s DPH. Apie prekę: -Pakabinamas tiesioginio šildymo elektrinis katilas. Elektrinis katilas valdomas mygtukų pagalba.


Yra skaitmeninis displėjus, kuriame gali būti. Ofera un confort sporit prin automatizarea completa Nu produce emisii de noxe, nu dauneaza mediului, deci. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Rozsah nastavení teploty OV.

Zeptejte se na tento produkt. PROTHERM plynové a elektro kotle. W automaticky znizuje a zvysuje vykon kotla podla potreby. Livrare prompta in toata tara.


Nový elektrický kotol RAJA v štýle plynových závesných kotlov s mikroprocesorovým riadením, ktoré má jednoduché a prehľadné ovládanie. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Nová kvalita s atraktívnou cenou Gepard.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky