úterý 18. února 2020

Radiátor

Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. V závislosti na uspořádání a na provozní teplotě se. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné.

Deskové radiátory za trvale nejnižší ceny. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo. Tyto ocelové radiátory se vyznačují dlouhou životností. Radiátory se šířkou až cm. Domů radiátory a konvektory - ocelové deskové radiátory.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Sháníte klasické radiátory na stěnu? Vyzkoušejte deskové, článkové a ploché radiátory značky ISAN.

Poradíme vám s výběrem pro konkrétní prostor. Kvalitní české radiátory a konvektory vyrábíme s pomocí moderních technologií pod značkou ISAN. Nabízíme nejnovější trendy i oblíbený retro design.


ISAN Melody Grenada - oblíbený trubkový, koupelnový, nástěnný radiátor s možností výroby na míru. Jednoduchost, střídmost a maximání funkčnost jsou. ISAN Spiral RAO- průmyslový radiátor z žebrových trubek, dvouřadý s oblým propojením. Možnost dodání v nerezovém, nebo pozinkovaném provedení. Litinové radiátory se oproti plechovým vyznačují především dlouhou trvanlivostí a značnými tepelnými úsporami, navíc je lze také vyrábět v různých barevných. Chytré, ultratenké radiátory budoucnosti.


Letošní zima už dala dost příležitostí prověřit stav otopné soustavy. Možná se někdo právě rozhoduje, že bude muset vyměnit staré radiátory za. Kermi radiátory pro mnoho tepla a velkou účinnost. Designové koupelnové radiátory Zehnder zajistí pohodu a teplo v koupelně, jsou ideální pro sušení ručníků a nabízejí atraktivní vzhle který se hodí do každé. Vybíráte radiátory k ústřednímu topení, nebo jen elektrický radiátor na chalupu?


Nezaměřujte se při výběru jen na design, ale zvažte všechny. Koupelnové radiátory, tzv. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena.

Elektrické radiátory mají vynikající účinnost ! Nejvíce ze všech tepelných zdrojů. Nabídka základních typů radiátorů od českého výrobce Korado. Jsme specialisté na koupelnové radiátory.


Ocelový deskový radiátor se dvěma teplosměnnými deskami a dvěma přídavnými přestupnými plochami (vlnovkami) s levým nebo pravým bočním připojením. Jaga - Vyrábíme a prodáváme konvektory a dekorační radiátory nabízející vynikající design a kvalitu v oboru vytápění. Luxusní designové radiátory Cloud mají dlouhou životnost a zajišťují rychlý náběh tepelné pohody. Díky hliníku, ze kterého jsou tyto exkluzivní radiátory.


Olejové radiátory jsou vhodné pro nepravidelné vytápění různých prostor. Většinou jsou vybaveny kolečky, která umožňují snadné přemístění z jedné místnosti. Již neodmyslitelné pro moderní, náročné projektování tepla: článkové radiátory od společnosti Arbonia. Unikátní v rozmanitosti modelů a rozměrů - s 5. Všechny vyrobené radiátory společností DAIKIN se vyznačují vysokým stupněm kvality povrchové úpravy.


Výrobní proces využívá jako jeden z mála využívá. Nemusíte doma chodit v šále a tlustých ponožkách, abyste ušetřili za topení! Stačí udělat pár opatření, která vás nijak neomezí, ale přinesou ve. Tepelný výkon Vám sdělí projektant nebo ho můžete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky