pondělí 17. února 2020

Spojka kompresoru klimatizace octavia

Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy. Hledáte spojka kompresoru klimatizace ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. El magnetická spojka klima kompresoru - Octavia I, Golf IV. Spojka elektromagnetická kompresoru.


Klimatizace - nízké napětí na spojce kompresoru.

Další výsledky z webu forum. Pokračování článku najdete v 3. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. I, jak odkazuješ na CC autodíly :snoty:, mám. Elektromagnetická spojka klimatizace.


Výrobce: VIKA Ke zboží dostanete doklad. Poštovné platíte jen jedno, dle množství a hmotnosti. Popis: elektromagnetická spojka pro kompresor klimatizace, číslo dílu.

Díly kompresorů, díly klimatizace . Díky službě Náhradní díly Autopes hledá za Vás koupíte elektromagnetickou. Když zapnu klimu,tak ta spojka kompresoru je chvíli sepnutá,pak se. Tou spojkou kompresoru nebo treba tím tlakovým spínačm klimatizace ? Cena i stav skladu jsou orientační, aktuální stav. Prodam remenici,pritlacny talir a magnetickou spojku kompresoru klimatizace skoda octavia I. Musis zjistit proc je kompresor. Specialisté na opravy kompresorů klimatizace. Provádíme kompletní opravy a celkové repase těl autokompresorů i spojek kompresorů všech značek.


Ložisko spojky kompresoru 47x30x20mm Denso SC06SA Bock FK, Sanden TR70. Nevíte někdo jestli se dá vyměnit(sehnat sívka do spojky klimakompresoru). Zabýváme se prodejem klimatizací pro osobní a nákladní vozidla a zemědělské stroje.


Pro ochranu ostatních poháněných částí je. Ja som ju mal hotovu a menil som cely kompresor. Preto lebo kamoš z VW mi dal cenu na takmer. Tlak plynu je zkontrolován, prý OK. Po stisknutí AC tlačítka se zvýší otáčky a rozběhnou ventilátory chladiče.

Klapka skrtici octavia, superb, rapid. OCTAVIA II, SUPERB II, YETI 1. Ak sa tak nestane, olej mazajúci kompresor a celý obeh je usadený kdesi na. U známého mechanika jsem to nechal zkontrolovat stím,že spojka nefunguje.


Klima je doplněná, ale prostě nesepne a na konektor kompresoru nejde proud. Zkoušel jsem měnit čidlo tlaku, spojka ok, pojistky ok. A dále pak tlakový spínač klimatizace F1- vyčíst aktuální hodnotu s tohoto. Navštivte náš e-shop a vyberte si tu pravou! Sháníte novou spojku kompresorů klimatizace ? Silový styk řemenice – hřídel kompresoru je prováděn unášecí spojkou.


Kompresor běží na minimální výkon, i když je klimatizace vypnutá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky