úterý 25. února 2020

Spalinové výměníky

Díky tomuto pokroku umíme spalinové výměníky navrhnout tak, aby dosahovali minimálních tlakových ztrát ve spalinové cestě (již od Pa). Provádíme návrhy, dodávky a montáže spalinových výměníků VENTOS na plynové kotle opatřené tlakovými hořáky. Nabízíme úsporné vytápění průmyslových hal včetně měření a regulace.


Obsluhujeme kompletní otopné systémy včetně. Karlovy Vary nabízí výměníky tepla, spalinové výměníky tepla, trubkové výměníky tepla a pájené deskové výměníky. Kompaktní deskové výměníky (KDV) tvoří nové řešení využití nerezových desek v aplikacích vzduch – kapalina nebo spaliny – kapalina.

Spalinové výměníky KOBOK pro krbové a kamnové vložky. Výměník G-SPAL je kompaktní pájený výměník z nerezových. Využití tepla spalin k ohřevu vody nebo. Primárně jako spalinové výměníky pro kogenerační jednotky pro ohřev otopné vody či jiného média. Veškeré návrhy jsou připraveny dle specifických požadavků. Hybridní výměníky Deskové výměníky Drážní a mobilní aplikace Kapalinové. Potřebujete spalinový výměník ? Provedeme návrh náhrady stávajícího chladiče nebo navrhneme nový přesně dle Vašich požadavků.


Výměník s hladkými nebo žebrovanými U trubkami a možností vyjímatelného.

Aby byla využita kondenzace, může v dalším. Obecně se o spalinové výměníky zajímají majitelé kotlů, které mají nízkou vlastní účinnost. Je lepší vyměnit kotel za jiný s vyšší účinností, než. Zařízení, které nachází uplatnění v již stávajících energetických provozech a je především navrženo k dalšímu využití odpadního. Zefektivnění výroby spalinového výměníku v anglickém jazyce: Increasing production effectiveness of flue exchanger. Obchvat spalinového výměníku (bypass) = snížení elektrické spotřeby Vaší bioplynové stanice.


Snahou všech provozovatelů bioplynových stanic je snížení. Teplovodní výměník se systémem triple pass. Dá se říci, že účinnost tohoto výměníku je determinující pro celkové. Naopak, pro další využití tepla jsou kvalitní spalinové výměníky nutností.


Produkty - komínové výměníky pro kotle a kamna na tuhá paliva, výměníky pro akumulační nádoby. Komínový výměník se vloží do kouřovodu za kotel nebo. Navíc teplovzdušná kamna na rozdíl od tepovodních výměníků neřeší ohřev. Ekonomizéry a spalinové výměníky.


Předehřev kapalných a plynných paliv. Dodatkové plochy pro HRSG, spalinové kondenzátory. Uvedené motorgenerátory pak přes spalinové výměníky dodávají přehřátou páru do kondenzační turbíny. Celý energoblok je pak vybaven systémy úpravy vody.

Dosud se divize HENNLICH ENERGY specializovala především na vývoj a konstrukci spalinových výměníků pro plynové kotle. Velkorysá dimenze trubek spalinového výměníku s průměrem mm = komfortní údržba a provoz s menšími nároky na pravidelné čištění výměníku. Spalovací zařízení a výměníky tepla. Geometrie spalinového kanálu: Uspořádání. Jako samostatný výrobek uvolňujeme do prodeje spalinové výměníky používané v kogeneračních jednotkách TEDOM.


Výměníky tepla jsou zařízení, která slouží k průběžnému nebo přerušovanému předávání. THERMOTIP, Výroba a dodávka: deskové výměníky tepla CIPRIANI, nerezové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky