středa 19. února 2020

Radik ventil kompakt

Radik ventil kompakt

RCOtopná tělesa s řízeným zatékáním. Provedení KLASIKOtopná tělesa s bočním připojením. Materiál: hlubokotažný nízkouhlíkový plech válcovaný za studena FePO1.


Radik ventil kompakt

RADIK VENTIL KOMPAKT 8stupňový ventil. Tloušťka plechu: ze kterého se lisují desky na radiátory: 1. Vodní objemy radiátoru (litry) v závislosti na rozměrech radiátoru. Desková otopná tělesa Radik VKM vychází koncepčně z provedení Ventil kompakt. Originálně řešený vnitřní rozvod umožňuje spodní středové připojení. Pro to pravé teplo domova jsme pro vás na Biano. Vybírejte z designových i nenápadných kousků.


Radiátor Korado Radik VK, deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným. Označení VENTIL KOMPAKT zahrnuje čtyři modely otopných těles se. Ventil Kompakt ( VKU ) dvěma zaslepovacími zátkami. Levné koupelny Vám nabízejí deskové otopně tělesa od firmy KORADO. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb.


Radik ventil kompakt

KORADO ist einer der führenden Hersteller von Heizkörpern (Radiatoren) für Zentralheizung.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky