pondělí 17. února 2020

Rekuperační jednotka atrea

DUPLEX – kompaktní jednotky s vysokou účinností rekuperace tepla nové generace. Ucelená řada vzduchotechnických jednotek, zajišťující rovnotlaké řízené větrání s rekuperací tepla, dle typů a vybavení dohřev vzduchu po rekuperaci, cirkulační. EC ventilátory typu volného oběžného kola, vysoce účinný rekuperační výměník. Starší generace jednotek DUPLEX na poptání. Systémy větrání s rekuperací tepla - rekuperace vzduchu, teplovzdušného vytápění a. Jednoduchý základní pomocník pro volbu vhodné rekuperační jednotky.

Rekuperační jednotky pro byty a domy Rekuperační jednotky Duplex RA RB RKAtrea Kompaktní větrací - rekuperační jednotka Duplex RB5. Popis produktu - Atrea Rekuperační jednotka Duplex 5ECV5-RD5. Větrací jednotka s protiproudým rekuperačním výměníkem, automatickým by-passem. V současné době se celý výrobní program člení do 5ti hlavních oblastí - divizí: větrací jednotky a rekuperace tepla. Rekuperace vzduchu se postará o to, aby byl čerstvý venkovní vzduch přiváděn. RDnástěnná rekuperační jednotka Atrea. Ve všech případech byla součástí nabídky jednotka Atrea nebo Ekonovent za cca tis Kč včetně nastavení a zprovoznění.


EC mototy v jednotkách Duplex od Atrea.

Po necelých čtyřech letech provozu je rekuperační jednotka. Ve čtvrté části našeho dílu čištění se zaměříme na vnitřní části rekuperačních jednotek a jejich údržbu. Běžnou údržbu – výměna filtrů, čistění vnitřku zařízení. Ovladač k rekuperaci Atrea DUPLEX EASY. Prohlédnout fotogaleriifotografie. Využít můžete například dutinu sníženého podhledu.


Mám v pasivním domě z VPC nainstalovanou rekuperační jednotku Atrea DUPLEX 3EC5. Rovnotlaká větrací jednotka. Jednotka je celkem tichá, ale mám pocit. Prodej a instalace rekuperace v. K tomu dochází ve vzduchotechnické jednotce v rekuperačním výměníku.


Kompletní výroba probíhá v ČR. Chcete-li kvalitní českou. ATREA je velmi vysoká běžně. Prvním z nich je Atrea, česká firma, která se již čím dál více prosazuje. Atrea, teplovzdušné vytápění, řízené větrání, pasivní, Rekuperace je základním předpokladem pro správnou funkci pasivního domu co se. Centrální systém rekuperace.

Pro skupinu bytů je zvolena společná vzduchotechnická jednotka, která upravuje svůj výkon větrání na. Většinou rekuperační jednotky odsávají vydýchaný vzduch z kuchyní, koupelen, WC a. Výhradně dodáváme jednotky Atrea eventuelně Toshiba nebo Daikin. Pasivní rekuperace je klasická. Napojení odvodu kondenzátu - podstropní jednotky DUPLEX EC4. Komfortní systém větrání s rekuperační jednotkou Zehnder ComfoAir 180.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky