středa 26. února 2020

Susicka vzduchu

Kondenzační sušičky tlakového vzduchu DELTECH SMARD - SPX - HANKISON. Odvlhčovače vzduchu nebo také vysoušeče vlhkosti se využívají ke snížení vzdušné vlhkosti v místnostech. Vysoká vlhkost vzduchu zapříčiňuje tvorbu plísně a. MARK MDX 4kondenzační sušička vzduchu.


Jednoduché odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Věděli jste, že na sušení prádla můžete využít i odvlhčovač vzduchu ? Odvlhčovač s funkcí sušení prádla nadchne ty, kteří si nepřejí výraznou. Hledáte kondenzacni susicka vzduchu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Vývoj a výroba sušičky SECOTEC těží z vysoké zkušenosti společnosti. Stlačený vzduch vstupuje do výměníku tepla vzduch-vzduch (A) a je předchlazován studeným výstupním. Sušička vzduchu kondenzační. KAESER KOMPRESSOREN jako dodavatele systémů stlačeného vzduchu.


Proto se, při tryskání za pomocí stlačeného vzduchu, doporučuje použít sušičku vzduchu. Tato sušička musí kapacitně odpovídat výkonu používaného. Modulárny spojovací systém pre rýchlu montáž a demontáž. SMC je globálním lídrem trhu v oblasti průmyslové automatizace s pneumatickými a elektrickými systémy. Filtrací lze jednoduše odstranit olejové příměsi.

Susicka vzduchu
Susicka vzduchu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky