čtvrtek 27. února 2020

Solenoidové ventily

Provozní tlak až do 1bar. Blesková doprava, poradenství zdarma a možnost osobního odběru. CZ › Sortiment › Sortiment dle kategorií › Průmyslové armatury Archiv Podobné 20.


Pro vodu, oleje (do cSt), vzduch a jiná neutrální média. Materiál ventilů je mosaz, nerezová ocel a eloxovaný hliník.

Připojovací závity jsou palcové BSPP, BSPT a NPT. Solenoidové ventily jsou vyráběny jako přímo. Nepřímý membránový elektromagnetický ventil. Regulační elektromagnetické ventily - komplety s cívkou. V této rubrice najdete solenoidové elektromagnetické ventily TORK pro ovládání vzduchu,vody,páry a oleje v provedení bez napětí uzavřen nebo otevřen.


Nejlepší evropský dodavatel v oblasti Mechanické produkty a nástroje. Objednejte si zboží dnes online a.

Rozmezí provozních tlaků je v závislosti na materiálu a výkonu až do 1bar. Speciální skupinou jsou solenoidové ventily pro chladírenskou a klimatizační. GSR ventily – základní informace. Typový klíč: Přehled přírub: CAD výkresy na vyžádání. Společnost Tech Con dodává na český trh a do dalších pěti evropských zemí vysoce kvalitní elektromagnetické neboli solenoidové ventily.


Elektromagnetické solenoidové ventily MM Spirax Sarco. Přímé ventily jsou ideální pro neutrální média jako je stlačený vzduch, inertní plyny, voda, syntetické oleje a další. Komponenty pro čistírny odpadních vod - Rootova dmychadla, ponorná kalová čerpadla, biofiltry, kompresory. BIBUS AG Group is a network of trading, service and manufacturing companies with subsidiaries in more than countries.


O společnosti Georg Fischer Dokumenty. Možnosti upevnění (více viz jednotlivé modely). Rychlá s snadná montáž bez nářadí poskytuje větší flexibilitu na. Při nabuzení elektromagnetu kotva přímo ovládá hlavní sedlo ventilu. Zpět se vrací silou pružiny.


Základní provedení NG - ventil bez napětí uzavřen.

Benešov - PK Technik Benešov. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a. Vyberte si ze sortimentu elektromagnetických ventilů (tzv. solenoidů ) – nabízíme komplety včetně cívky a konektoru nebo komponenty samotné. Výrobky pro „ solenoidové ventily “ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty. Nové solenoidové ventily pro montáž do ventilových terminálů. Ulmer a podrobně se věnuje ventilovým terminálům. Přímo řízený ventil je ovládán pouze silou solenoidu.


KASEN: Ventily solenoidové - přímo řízené KASEN. Nepřímo řízený ventil využívá diferenčního tlaku. ASCO Výběr z nejčastěji dodávaných ventilů. Ceny ostatních ventilů Vám sdělíme na dotaz.


Nabízíme Vám k prodeji různé solenoidové ventily VAS pro různé aplikace. V případě Vašeho zájmu prosíme o vyplnění krátkého poptávkového formuláře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky