pátek 22. května 2020

Topná deska do terária

Elektrický topný kámen do terárií. Topná deska dosahuje teploty cca °C. Vhodná pro skleněná terária. Topnou desku umístěte na očištěnou vnější stranu dna terária pomocí gumových nožek a dobře připevněte.


Výhřevná deska není uzpůsobena k použití bez. Terarijní topný kámen je použitelný do vnitřních částí terárií.

Kabelové topné těleso Exo Terra pro skleněná terária. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost. Deska topná Exo Terra Heat Wave 25W velká. Nalepovací topné desky slouží k lokálnímu vyhřívání. Potřebuji vědět, budu-li používat podložku pod teráriem, zda mám dát něco. POPIS PRODUKTU: Vodivý zdroj tepla do terárií.


Pomáhá termoregulaci, důležité pro správný metabolismus, zažívání, chuť a aktivitu. Topný kabel Exo Terra W m je tepelný zdroj pro plazy a obojži. Popis: malá 4W nová nepoužitá.

TOPNÉ TĚLESO PRO VYHŘÍVÁNÍ SUBSTRÁTU TERÁRIA Deska stimuluje. Průměrné hodnocení: stars Celkem hlasů: 0. Umístí se do určeného prostoru na dně terária a po umístění ji. Pridať do porovnávacieho zoznamu. Hlavně ať to dobře vyhřívá a je dost velké, ať se na tom může had hezky s točit. Většina topných desek se doporučuje jen do skleněných terárii.


Ideální pro všechna skleněná terária Vodivý. Stav zboží: použitá, zadní strana znečištěná od lepidla, nezjištěno zahřátí, vyžaduje asi delší dobu a malý prostor terária. Obecný popis: výkon: 220v - 4w. Nabízí kompletní a vyváženou potravu pro ježky. Velmi oblíbené jsou hřející kameny, které slouží i jako dekorace terária. Také nabízíme topné podložky, topení do objímky a další druhy speciálních topítek.


V kategorii Vyhřívání pro zvířate naleznete topné folie pro terária, vivária, topné panely. Sálavý infračervený topný panel, ideální pro lokální temperování odchoven apod. Hagen topné desky do terárií.


Topení do objímky EXO TERRA 60W. Takže vemu polystyren na něj připevním sít a do eska připevním kabel. Nevím jestli mám natáhnout kabel tak, aby byl vyhříván celý spodek terária, nebo třeba.


Příklad našeho terra (90xcm) viz foto: to co topná deska.

Umístěte do teraria k přímému použití. Keramický topný zářič s infračerveným světlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky