středa 20. května 2020

Větrací mřížka haco

V naší nabídce najdete větrací mřížky plastové, nerez i dřevěné vhodné k odvětrávání každého uzavřeného prostoru. Větrací mřížka dává prostoru dýchat. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


HACO máme skladem k okamžitému dodání. Mřížka je vyrobena z plastu ASA s. VĚTRACÍ MŘÍŽKY, Haco,POTRUBÍ,stavebniny DK- nízkoenergetické domy. Označení typu: VM B Rozměr: mm. Materiál: Plast ASA s vysokou odolností.


Na zadní straně síťovina proti mušině. Použitelná v exteriéru i interiéru. Ventilační mřížka uzavíratelná Haco VM 150x2U. Soukromá firma Haco se zaměřujeme na výrobu plastových větracích mřížek, plastových revizních a vanových dvířek. V posledních letech rozšířila svoji výrobu i. Nerezová větrací mřížka s rámečkem a síťovinou - NVM 2x 250.


Větrací mřížka haco

Pak vězte, že větrací mřížka vám může zachránit život. HACO VM 150x2U větrací mřížka 149x189mm, s rámečkem, uzavíratelná, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka vnitřní: 1mm Šířka vnější: 1mm Výška. Kombinovaná mřížka NVM pro kombinaci větrání a nasávání. Stavitelná větrací mřížka od českého výrobce HACO je použitelná v interiéru i exteriéru a. Možnost aplikace : - Mřížky se používají k odvětrání malých místností, např. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Instalace: Rámeček zazdít (zasádrovat), vystřihnout kříž, mřížku.


Nabízím větracích mřížek, kruhových, se síťovinou, typ VH H, zn. Nasazuje se do typizovaných trub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky