pondělí 25. května 2020

Topná podložka

Topná podložka Heatmat 300x500mm 30W Namiba Terra. Topná deska 8W střední tropic Heat Wave Exo Terra Hagen. Topnou desku umístěte na očištěnou vnější stranu dna. Pro zvýšení teploty dna doporučujeme terarijní výhřevné podložky jako Exo Terra Heat Wave. Terarijní topné desky se umisťují pod dno terária nebo na jeho.

Tyto vodotěsné podložky (rohože) jsou zároveň pružné a také snadno omyvatelné. Jsou vhodné pro různé účely použití - tam, kde je vyžadována snadná a. Hřejivá podložka - ideální zdroj tepla – optimální dodávka terarijním obyvatelům - podporuje hojivý proces u nemocných zvířat a zvyšuje jejich dobré zdraví - má. Výhřevná podložka pod nohy zajišťuje teplo přímo od nohou. Doporučuje se v málo vytápěných prostorech. Topné rohože a kabely a další produkty pro Váš komfort.


Elektrické topné rohože termoKABEL jsou určeny pro temperování dlažby i. Funguje bez topných drátů díky nastříkané barvě s obsahem kovu.

Nemusí se nalepovat, takž je možné měnit polohu pod teráriem. Topení pod kostelní lavice a topné rohože. Při zařizování terária řeším tuto skutečnost - pro docílení správné teploty užiji žárovku. Pokud by teplo ze žárovky bylo nedostačující a nestačilo. Snadno udržovatelná ohebná vodotěsná a omývatelná podložka, opatřená protismykovou zadní stranou. Příkon 70W × Rozměr 42x65x3cm × Přívod flexo. HEAT- PAK 7mm (bal m2) Speciální podložka pro instalaci folie Ecofilm pod koberec a PVC.


Podložka hřejivá elektrická 20x45cm 24W TR. Přidat k oblíbebým Přidat ke srovnání. Pro předehřev a ohřev kapalin a ostatních viskózních látek ve standardních IBC. TIP: Topné kameny, kabely a podložky je dobré používat pouze jako podpůrný doplněk v případě, že teplo ze žárovky není dostačující. Tato topná folie je schopna. Kabel s nerezovým opletením je vhodný k ponoření do vody, celková. Zkvalitňuje podmínky pro velmi mladé rostliny.


Topná IR infračervená podložka je určena pro ohřev předmětů nejen s plochých tvarem. Infrazářič je přístroj který vyzařuje infračervené záření, které se mění na. Rovnoměrné teplo vedené zespoda zrychluje.

Je velice odolná, pevná, omyvatelná. Dá se přichytit na pevno k podložce pomocí nýtů, které naleznete v naší. Popis: Prodám topnou vložku do sedačky. Výhřívaná podložka pod květináče je využívaná v kombinaci se sadbovacími nádobami.


Poskytuje rovnoměrné teplo vašim rostlinám, urychluje. Obrázek slouží pouze k názornému. Vyrobena z měkké, prodyšné bavlny . Vyhřívaná podložka s ochranou proti alergii. Ultratherm Viv Mat vykurovacia podložka 7W Rozmery 1x 274mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky