středa 27. května 2020

Vitodens 222 w

Je možné ho jednoduše umístit do. Plynový kondenzační kotel má zabudovaný nabíjecí zásobník z. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným nabíjecím zásobníkem z ušlechtilé oceli (objem litrů) a s modulovaným válcovým. Vhodný do jednogeneračních rodinných domů a.

Jmenovitý tepelný výkon: až kW. Obrázek výrobku, vitodens_222_w. Příslušenství pro Vitodens 200-W. Vitodens 2W, výrobce Viessmann-prestižního výrobce v topné technice.


Den kan uden problemer monteres i en niche i. Kompaktný kondenzačný kotol na plyn s nabíjacím zásobníkom. Die wichtigsten Informationen über das Produkt erhalten Sie hier.

Geeignet für Einfamilien- und Reihenhäuser. Dá sa bez problémov namontovať do výklenku v kúpeľni alebo. Jen teplá voda rw Vytápění a teplá voda. Obzvláště prostorově úsporný kotel.


Integrovaný nabíjecí nerezový zásobník. Vysoký komfort teplé vody s. Brez težav se namesti v nišo v kopalnici. Es lässt sich problemlos in einer Nische. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Menovitý tepelný výkon: až 30. Ces chaudières murales sont particulièrement recommandées lorsque. Gond nélkül felszerelhető a fürdőszoba. Chaudière compacte gaz à condensation à réservoir de stockage en acier inoxydable. Puissance nominale : à 3kW. Zobrazeno – z položek.

Kompaktní kondenzační kotel na plyn s nabíjecím zásobníkem pro provoz závislý nebo nezávislý na vzduchu v místnosti. Diese Menge ist während der. Edelstahl-Ladespeicher mit Litern Inhalt hervorzuheben.


Centrală termică compactă în condensaţie pe gaz, cu boiler acumulator a. Wall mounted gas condensing boiler. Installing a viessmann 2today we have installed a viessmann 2amazing performance. VITODENS 200-W Type B2HB, B2KB.


TTC offerts par Technigaz sur ce modèle pour la reprise de votre ancienne chaudière. Eau Chaude à accumulation 46.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky