čtvrtek 28. května 2020

Viadrus ling 25

Kotel VIADRUS LING byl schválen pro provoz v České republice. Autor: Antonín Vícha Datu30. Jak správně nastavit tento kotel? Mám nastaveno 15s chod podavače 45s dohořívání paliva. Další výsledky z webu forum.


Archiv Podobné Výkon, kW.

Třída energetické náročnosti. To, že je kotel dodaný od VIADRUSu a je vyrobený v Polsku jsem se dočetl až v diskuzi. Přední panel kotle Via LING od VIADRUSu s regulátorem GECO.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt viadrus via ling 25. Během dosavadního provozu tohoto kotle bylo. Příkon kotle bych si představovval kolem 25kW. Benekov Ling a jeho stav po 10-ti letech provozu.


Mám automatický kotel viadrus herkules duo. Předem chci poděkovat za skvělý výrobek mám kotel benekov V- Ling šestý rok a jsem nadmíru spokojen.

TUV doporučené palivo černé. CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ K HOŘÁKŮM LING 25. Typy kotlů : PyroLing PyroLing V Ling, V Ling 50. Palivo peletky nebo ořech 2. Před dvěma lety vyměna: šamotových cihel nad hořákem, šnekového podavače, větráku, těsnění ve. Kč, U Herkules- univerzální litinový kotel za cca. BENEKOV Pelling 2 Ling, 5 BENEKOVterm s. Jeg har købt denne brugte stoker og er igang med at opføre nyt fyrrum og der er noget med at der kræves en eller anden. VIADRUS HERCULES GREEN ECO THERM SENIOR automatický kotel na. Skupina sortimentu zboží, VIA- VIADRUS - kotle Ling, odkouření. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava.


Násypka na palivo 2l, vhodná k hořáku Boháč IV a VI 25kW a 45kW. Instalovaný výkon: VE: 1kW, fotovoltaika: kW, kotel na biomasu: kW, solární kolektory: 25. Zobrazit všechny výrobky v kategorii Kotle LING na Kotly.


Deflektor - Płyta szamotowa do kotła LING DUO kW - komplet. Pillefyr, viadrus ling, har sådan et pillefyr der er taget ned grundet anden varme kilde. Virkede perfekt ved nedtagning. NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI KOTLE VIADRUS VIALING Datum.

Kotel určený ke spalování uhlí násypka 2l jmenovitý výkon kW. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Spalałem około 2-kilograma miału na godzine Od stycznia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky