úterý 26. května 2020

Vertikální radiátor

Radiátory Kos V jsou vertikální modely se zcela plochým povrchem čelní desky. Absence jakýchkoliv průlisů dodává syrový vzhle který se dokonale vyjímá v. Lamelový radiátor vertikální. Tam, kde není možné umístit radiátor pod okno, přichází prostor pro radiátory umístěné vertikálně, radiátory na výšku.


Vertikální radiátory - Tall radiátory - Vzpřímené radiátory!

Jaga - Vyrábíme a prodáváme konvektory a dekorační radiátory nabízející vynikající design a kvalitu v oboru vytápění. Elegantní vertikální radiátor v čistém designu a ve třech barevných provedeních. Barevné varianty otopných těles této řady nejenže vyhřejí Vaši koupelnu, ale. Potřebujete úzký a výkonný vertikální radiátor ? Nebo snad preferujete nízký a elegantní radiátor?


Pro Laurens není problém individuálně reagovat na jakýkoliv. Otopná tělesa VOGELNOOT splňují četné mezinárodně uznávané kvalitativní normy, přičemž výrobní postupy veškerých výrobních míst jsou.

Podmínkou správné funkce kombinovaného provozu koupelnového radiátoru je správná dimenze příkonu elektrického tělesa a jeho vertikální umístění ve. Diskrétní topení- vyžadující velmi málo místa. Vertex Plan s hladkým čelním pane- lem. Dodává se ve čtvercovém nebo obdélníkovém tvaru s možností horizontální či vertikální instalace. Radiátor Square lze ozvláštnit kruhovým držákem ručníku. Navíc, díky paletě tvarů, velikostí a dokončovacích. Ze tří svislých bočních profilů vystupuje horizontálních profilů.


Echo Inox je vertikální radiátor na zeď, vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Avento – nové požadavky na design v koupelnách splňuje radiátor AVENTO, vyrobený z vertikálních jeklů 30×mm. AVENTO, AVLW, 9x 4mm vertikální koupelnový radiátor, bílá.


Nové požadavky na design v koupelnách. Vyrábíme vysoušeče obuvi, trubkové radiátory dokonalé v každém detailu vhodné zejména do koupelen. Topná tyč GT vertikální určená především pro. Chcete radiátor, který je moderní, nezabírá příliš mnoho prostoru, ale i tak je vysoce.


Horizontálně nebo vertikálně orientované provedení slibuje potřebnou.

Základní přestupní plochu tvoří tvarovaná deska s horizontálně a vertikálně uspořádanými kanálky. Chtěla bych poprosit, jestli nemáte nějaký tip na takovýto radiátor. Vedle francouzského okna v paneláku mi straší hodně veliké a široké topení.


Aby byly radiátory plně funkční, musíme je v interiéru vhodně umístit. Lehkost, štíhlost a působivá vertikální skladba konvekčních a sálavých. Topné těleso s minimalistickým designem, které díky vhodné povrchové úpravě skvěle zapadne do jakéhokoliv interiéru. Designové radiátory umožňují jak vertikální, tak i horizontální. Radiátorů nabízí výhodu jednoduchého zavěšení ručníků ze strany nebo na háčky,… DETAIL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky