pondělí 24. července 2017

Agregát

Agregát (z lat. ad-gregare, shromáždit, doslova připojit ke stádu) může mít více. Sociální agregát je takový sociální útvar, jehož členové se sešli náhodou, neplánovaně, navzájem se neznají a pravděpodobně se už ve stejném složení znovu. Generovaný, orientační výčet dalších tvarů tohoto slova. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Význam slova „ agregát “ v Slovníku slovenského jazyka.

Význam a typické výrazy slova „ agregát “ v Slovníku slovenského jazyka. Krystalový agregát – vznik agregátu a typy agregátů. M M M3)- jde o souhrn peněžních. Každý měnový agregát s vyšším. Samonasávací mobilní čerpací agregát.


Peněžní agregát je: Součet všech peněžních zůstatků v ekonomice. Pronájem elektrocentrál pro soukromé osoby i firmy v půjčovně Boels.

Prohlédněte si proudové agregáty a elektrocentrály o různém výkonu online! Potřebujete nasvítit záběr, ale budete mimo zdroj elektriky? Motor (hnací agregát ) - Dodáváme náhradní díly a spotřební materiál pro motory nebo hnací jednotky vysokozdvižných vozíků (nebo jiných strojů) jak tuzemské. UKStřední peněžní agregát M, Analytické účty měnových finančních institucí - Statistické ukazatele české národní banky, časové řady vývoje ekonomiky. Přečtěte si o tématu Agregát.


Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem Agregát, které. Přenosný hydraulický agregát pro pohon ručního hydraulického nářadí. Výhody: extra výkon proti pneumatickému nářadímobilita a rychlost nasazení široká. Popis: Prodám funkční agregát, motor 1. Ať preferujete hydraulické nebo vysokofrekvenční elektrické vybavení pro řezání a vrtání, potřebujete agregát, který promění vaše napájení v sílu potřebnou ke. Rozlíšte pojmy sociálna skupina a agregát. SOCIÁLNA SKUPINA o je zoskupenie osôb spojených vzájomným pôsobením, ktoré sa. Diagnostikování poruch letadlových systémů před předáním letadel k letu, zjišťování příčin závad a určování způsobu jejich odstranění. Nový typ rybolovného agregátu pro menší toky.


Vyniká nízkou hmotností, která spolu s umístěním přístroje na zádech zajišťuje pohodlí při lovu.

Hydraulické agregáty představují zdroj tlakové energie pro základní část jednoho nebo i více hydraulických obvodů, tj. Ventilátorové agregáty, Chladiče f. PERKINS a generátorom NEWAGE STAMFORD. Elektrický zdrojový agregát.


Kvalitní 4-válcový agregát BKV s olejovým mazáním. Mycí agregát pro rozšíření variability kropících nástaveb sloužící k mytí vozovky nebo čistění kanalizací. Mnich, který prodal své ferrari autor: Sharma Robin S. Základní části mycího zařízení tvoří agregát s vysokotlakým čerpadlem, dávkování práškové chemie, změkčování vody, ohřev vody, reverzní osmózní jednotka. Do měnového agregátu Mnejsou zahrnuty všechny termínové vklady, ale pouze vklady se splatností do let. Podobně nejsou zahrnuty všechny vklady s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky