pondělí 24. července 2017

Hackovana sukna

Jednoduchá dámská háčkovaná krátká sukně. Sukně je háčkovaná z bavlněné pletací příze Simplicity. Návod zdarma na háčkované sukně, šaty, sukýnky. Háčkovaná volánková sukýnka - fotonávod.


Potřebujeme: klubíčko příze Cheval Blanc Mandoline. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.

Návod na háčkovanou dámskou sukni z bavlněné pletací příze. Vás opravňuje k zhotovení modelu pro Vaši osobní potřebu, nikoliv k dalším. Autorská háčkovaná sukně z tenké příze (velmi pracné) smetanové barvy s lurexovým stříbrným vláknem, vel. A můžete si vybrat schéma pro pláž i odpočinek a pro denní nebo slavnostní obraz. A to nejen díky sukni, především díky Vám!


V této originální sukni si Vás všimne každý. Tato sukně je totiž háčkována pro Vás. Inzerát Červená háčkovaná sukýnka sukně 1v okrese Přerov, cena 159Kč, od Libuše K. Popis: Ve skvělém stavu, bez fleků žmolků a jiných vad.

Originální háčkovaná sukně - Nová boková kolová sukně, originál handmade, nepotkáte stejnou. Teplejší materiál, akryl, vhodná od podzimu. Cena je za jednu sukni velikost M barva je na přání. Pro jinou velikost pište vnitřní poštou. Sportovní jednobarevné sukně pro outdoorové použití. Elegantní vzorované sukně na party.


Oversized sukně v nadměrných velikostech pro plnoštíhlé. Kratší vrstva sukně je překryta delší háčkovanou vrstvou. Materiál: bavlna, polyester. Další zboží na fotografii: obuv. Tuto tužkovou bílou sukni musíte mít i vy!


Prohlédněte si nyní on-line nejaktuálnější módu pro dámy, pány a děti a objednávejte s dopravou zdarma. Maminky vědí, že Červená háčkovaná sukýnka sukně stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Protažením šńůrky v pase přizpůsobíte obvod pasu. Pokud se do háčkování nechcete pustit samy, nevadí. Zaměřte se na šaty, sukně nebo šortky.


Krásné, vzdušné, otevřené háčkované sukně mohou s výhodou zdůraznit veškerou důstojnost ženské postavy. V případě, že spodní část těla není ideální.

Prerába manželove staré košele. Zmení staré nechcené košele svojho manžela do oblečenia pre svoje dcéry a. Pamatujete si ještě na časy, kdy byly v móde háčkované tuniky, halenky, tašky a ponožky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky