čtvrtek 27. července 2017

Viadrus kondenzační kotel

Rozdíl mezi klasickým a kondenzačním kotlem je hlavně ve vyšší účinnosti kondenzačního plynového kotle, a to až o (TZBinfo). Kondenzační plynové kotle. ViaKON je řada kondenzačních kotlů se speciálním premix hořákem zaručujícím nízkou hodnotu emisí při zachování velkého modulačního rozsahu. Naos Kje řada nástěnných moderních kondenzačních kotlů s výbornou účinností a jednoduchou obsluhou.


Zařazen do kotlíkových dotací.

Hledáte kondenzacni kotel viadrus ? Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. Nejvyšším stupněm ve vytápění plynem se stává kondenzační plynový kotel. Litinové kotle na tuhá paliva a litinové radiátory. Sortiment plynových kotlů zahrnuje stacionární, nástěnné a účinné kondenzační kotle. V nabídce naleznete adaptéry, koaxiální kolena, trubky, prodloužení a revizní kolena.


Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímhle kotlem? Hledám kotel na TUV a vytápění, ideálně kondenzační.

Jde o relativně nečekanou investici a tak hledám i. NAOS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů. Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Společnost VIADRUS představila nový kotel Kpro vytápění a ohřev vody. Dlouho jsem vybíral, protože na trhu je. Vás připravila soutěž o nástěnný plynový kondenzační kotel NAOS na. Dostupný ve čtyřech barevných variantách.


VIADRUS K– nástěnný kondenzační kotel s univerzálním využitím. Kotel teplovodní na černé uhlí VIADRUS. Typ výrobku, VIADRUS (NAOS) KG3H24Z.


VIADRUS Kje moderní nástěnný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé vody ve vestavěném litrovém zásobníku. VIADRUS CLAUDIUS KLprovedení Siemens bez trojcestného ventilu s čerpadlem 3-článkový. Stacionární kondenzační kotel CLAUDIUS je na základě. Má až o nižší emise a spotřebuje o paliva méně oproti konvenčním kotlům.


NAOS je řada nástěnných kondenzačních kotlů se. Nástěnný plynový kondenzační kotel s funkcí průtokového ohřevu teplé užitkové vody. Topná technika Kotle Kotle plynové Plynové kondenzační kotle Kotle kondenzační kombi (vestavěný zásobník TUV) VIADRUS K vestavěný zásobník l, SVT.

PŘÍPRAVA TEPLÉ VODY V EXTERNÍM ZÁSOBNÍKU Výkon: - kW Palivo: Zemní plyn. Je samozřejmostí, že značka VIADRUS nabízí kotle na tuhá paliva vyhovující všem. Nově uvedla firma na trh první kondenzační kotel s označením NAOS.


Jejich stacionární kotle jsou velmi spolehlivé a modely z kondenzační řady mají. Nový kondenzační kotel Kpro chytré domy byl představen v jihočeském showroomu společnosti VIADRUS - Bílý Medvěd - Public Relations.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky