čtvrtek 27. července 2017

Podstropní klimatizace

Daikin FUQ-C jediná podstropní čtyřcestná jednotka Tyto jednotky jsou ideálním řešením pro kanceláře, obchody, supermarkety, čerpací stanice a jiné velké. Parapetní a podstropní klimatizace DAIKIN. Hladký, oblý, nadčasový design. Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba. Nabízíme bezplatné poradenství nejen v oblasti podstropní klimatizace.


Lze ji instalovat do rohů či úzkých prostor.

Bytové klimatizace, montáž bytových nástěnných, kazetových, podstropních a parapetních klimatizací. Invertorové řešení klimatizace se sérií RXT je na základě plošného designu vhodné jak pro nástěnnou, tak také pro stropní montáž. Chladící výkon: od kW do 1kW. Detailní popis: MIDEA podstropní. Podstropní jednotky nabízejí rozmanité možnosti instalace.


Nabídka podstropních klimatizací Fujitsu. Jsou vhodné především pro velké prostory. V závislosti na tom, kolik místa máte k dispozici, můžete tuto jednotku nainstalovat pod.

Lze jí využít i jako čističky vzduchu. Nástěnné, parapetní, podstropní, kazetové klimatizace. Dodávky a servis klimatizací, tepelných čerpadel a chladících zařízení. Záruční a pozáruční servis. Prodej a půjčovna pivního chlazení. Paraperní a podstropní klimatizace Daikin FLXS-B je flexibilní jednotka, ideální pro místnosti bez podhledů.


Výkonné stále kompaktní - ideální do servroven. Díky velmi dobrým výstupním hodnotám navzdory požadavkům na. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis. Podle místa, které máte k dispozici, se může tato jednotka nainstalovat buď pod strop nebo na podlahu. Vertikální směr proudění chadicího vzduchu můžete řídit.


Klimatizace do kuchyní a restaurací – úžasná, nerezová, podstropní – Mr. To ale neznamená, že si jejich provozovatelé nemohou klimatizaci s rychlou. LG podstropní klimatizace CV18. Dle dispozic místa instalace se může tato jednotka nainstalovat pod strop.


Směr proudění chladicího vzduchu lze řídit. Jednoduchá montáž a prostorově nenáročné provedení je hlavní charakteristikou podstropní klimatizace. Zařízení nasává vzduch ze spodní části přes mříž.

Model kompletu, vnitřní, MUE-48. MOU- 48HN1-R, MOUA-60HN1-R. Chlazení, Výkon, kW, 1 16. C do 18°C, možnost použít do vinoték, pivnic, nebo do řeznických provozů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky