úterý 25. července 2017

Termokamera iphone

Ke svému iPhonu můžete připojit od větráčku, přes otvírák na pivo až… no vlastně až po termokameru. Na letošním MWC má svůj stánek i výrobce termokamer, společnost Flir. Vzhledem ke své nízké ceně může být.


FLIR ONE druhej generácie je termokamera, ktorú možno jednoducho pripojiť k mobilnému telefónu. Na rozdiel od svojej prvej verzie je oveľa menšia a je.

K FLIR ONE je k dispozícií aplikácia, ktorá premení Váš mobilní telefón vo. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze. Seek Thermal LQ-EAAX Seek CompactPRO FastFrame, pro. Všetky informácie o produkte Dáta príslušenstvo FLIR ONE termokamera pre iOS, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie FLIR ONE. Napište první recenzi tohoto produktu. Speciální kryt se začne prodávat za doporučenou. Flir One Pro termokamera pro iOS. Snímací systém byl vybaven precizním.

Zabírá jen minimum místa, takže jej můžete mít. Zaberá len minimum miesta, takže ho môžete. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. V prodeji bude již letos na jaře. Apple magazín, Novinky ze světa Apple, Steve Jobs, Novinky iOS. Nová termokamera FLIR ONE (s konektorem microUSB) přenáší termografické záznamy přímo na zařízení s operačním systémem iOS, a to za dosud nevídanou. Zbrusu nová termokamera FLIR ONE Pro je nutným vybavením pro všechny inspektory či podnikatele ve stavebnictví. Díky kombinaci snímků ve formátu MSX s. Jedná se o speciální pouzdro s integrovanou baterií a. OPGAL THERM-APP TERMOKAMERA TIL MOBILEN.


FLIR ONE for Apple products is an attachment that connects to the bottom of mobile devices via lightning connector. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Výrobce: PowerNeed Třída produktu: Příslušenství pro telefony GSM Typ příslušenství pro GSThermal camera. Rychlé připojení a detekce - k dispozici je Vám připojení na modely smartphonů s operačním systémem iOS.


Zařízení je přenosné a rychle si ho zbalíte a. Ako osobná termokamera pri zameriavaní únikov tepla či iných jednoduchých úkonoch. Dobrý den, V jakém rozlišení jsou pořizovány termosnímky a termovidea?

Od: Do: Výrobca: FLIR (1) SeeK Thermal (2). Termokamera FLIR ONE iOS. Ve skutečnosti je ale na jeho telefonu připojená termokamera a když pak. Kompakt termokamera med mange anvendelsesmuligheder til visning af varmestråling,varmetab, energiudnyttelse ect.


Súčiastky za najnižšie ceny! Než se pustíme do zkušeností z praxe, na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky