pondělí 31. července 2017

Bazenova sitka

Pomohou vám efektivně zlikvidovat hmyz, listí nebo jiné větší či menší nečistoty. V nabídce naleznete jak bazénové síťky kompletní včetně teleskopické tyče, tak. Nabízíme kvalitní bazénové síťky do bazénu pro odstraňování nečistot z bazénové hladiny - hladinové síťky, nebo z vodního sloupce - hlubinné síťky. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Klasická hladinová síťka s plastovou rukojetí na sbírání nečistot ze bazénu. Tuto bazénovou síťku lze připojit k teleskopické tyčce od bazénového vysavače.

Jemná síťka navržená pro pohodlné čištění bazénu od pevných nečistot, např. Hladinová síťka zachytí nečistoty z hladiny, hlubinná síťka odstraní nečistoty ve vodním sloupci. Dnové i hladinové bazénové síťky. Síťky, kartáče, vysavače - HECHT.


Příslušenství k údržbě bazénu – parfémy, testery, dávkovače, šíťky na nečistoty, teploměry, nástavce na čištění bazénu, kartáče. Ruční bazénová síťka na efektivní sběr mechanických nečistot ze dna Vašeho bazénu. Je to rychlý způsob k udržení čisté bazénové vody.


Bazénová souprava - síťka. Připojuje se na teleskopickou tyč.

Díky bazénové síťce velmi snadno vylovíte veškeré nečistoty z vašeho bazénu. Nabízíme široký sortiment bazénů, bazénové techniky a příslušenství! Třebíč, cena 65Kč, od aquasep na Sbazar. BAZÉNOVÉ SÍŤKY, JEZÍRKOVÉ SÍŤKY - Zahradní jezírko.


Síťka CLIP pro hlubinné neč. Kvalitní dnové i hladinové síťky pro čištění zahradních jezírek, rybníčků a biotopů. Mělká síťka pro rychlé a snadné odstranění hrubých nečistot ze dna i hladiny bazénu.


K síťce je nutné připojit teleskopickou tyč – není součástí. Upevnění na tyč Clip nebo křídlovými matkami. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie bazenova sitka na nečistoty hladinová. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej. Sběrač listí ECO umožňuje díky hluboké síťce sbírat listí z hladiny bazénu. Neměl by chybět žádnému majiteli bazénu. Obroučka vyrobena z bílého plypropylenu, samotná síťka vyrobena z bílého polyesteru.


Uchycení, zasunutím do teleskopické tyče, zajištění západkami. Rám bazénové síťky je vyroben z tvrzeného plastu s dlouhou. Kvalitní bazénové příslušenství - bazénová síťka a bazénová síťka s tyčí značky Laguna za skvělou cenu. Speciální bazénové síťky a kartáče jsou určeny pro snadné a bezpečné mechanické odstranění nečistot z bazénu.

Při výběru síťky věnujte pozornost jejímu typu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. BAZÉNOVÁ HLADÍNOVÁ SÍŤKA SE SKLÁDACÍ AL TYČÍ Užitečný pomocník pro sběr. Kč - 2Kč v obchodechPorovnat ceny. Hlubinná síťka pro rychlé a snadné odstranění hrubých nečistot ze dna i hladiny bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky