pátek 21. července 2017

Krbová mřížka

Máte krb a přejete si rozvádět teplo po celém bytě? Kompletní sortiment krbových mřížek Kratky, klasické průchozí, se žaluzií, otevíratelné, tunelové mřížky, talířové ventily, příslušenství pro upevňování a. Mřížky na krb by vždy měly korespondovat s celkovým vzhledem krbu. Mřížka se dá ze stěny krbové obestavby lehce vyndat a tím pádem jí můžete udržovat. Ovládání žaluzie je ruční a je umístěno na rámu mřížky.


Příklad provedení objednávky.

Krbová mřížka - 17x- KL - nikl. Výrobek - velikost - klapka - barevné. Podle užití je možné volit mřížky bez nebo s klapkou. Vyberte si z mnoha barevných provedení a tvarů – téměř všechny máme skladem! Krbové mřížky,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.


Kovová ventilační mřížka lakovaná práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. Vyrobeny jsou z kovu a nabízeny jsou. Kč uvedená cena je bez DPH.

Lze ji taky použit jako revizní otvor, např. Lakovaná krbová mřížka s rámečkem uzavíratelná. Lakované krbové mřížky jsou určené k zakrytí ventilačních otvorů u krbů. Díky uzavíratelné žaluzii snadné. V barvě antracit jemná struktura. Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči. Využití: - přívod vzduchu do krbové obestavby za účelem ohřevu - rozvod. S každou mřížkou se dodává. Mřížky sestávají z ocelového rámu a drátěné sítě.


Ocelové krbové mřížky s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality odolnou vůči vysokým teplotám. I po několikaletém provozu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. MK3k v barvě antická měď se žaluzií rozměr otvoru : 2x 1mmrozměr předního rámečku : 3x 2mmhloubka : mmmateriál. Inzerát větrací krbová mřížka bílá v okrese Kroměříž, cena 200Kč, od brazdilovajana na Sbazar. Popis: Celkem 4ks rozměry 17xCena za kus 200kč bez. Nabízíme jak mřížky v klasické bílé barvě tak na objednávku: v barvě grafitu nebo nerezové. Větrací krbová mřížka se používá k zakrytí ventilačních otvorů u krbů a je využitelná v exteriéru i interiéru.


Rozměry (V x Š) jsou: 1x 4mm.

Otevřená krbová mřížka je navržena pro vyústění teplého vzduchu z krbu do obývací místnosti. Stejně tak lze také použít jako přívod vzduchu pod krbovou. Instalace do čtyřhranných rozvodů se provádí pomocí tzv. Rádi bychom Vás upozornili že dostupnost krbových mřížek od výrobce Kratki se může lišit dle aktuální poptávky na trhu. V případě základních barev v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky